Taahhüt

9 Şubatta türktelekom taahhütüm bitiyor ben de 1 hafta kala TurkNet 'e geçmeyi düşünüyordum ama bazı arkadaşlar geç taahhüt cayma bedeli çıkmaz diyor bazıları çıkar diyor o yüzden bu konuda bilgili birisi yardımcı olabilir mi 9 şubattan sonra mı geçiş yapmalıyım sonra 1 hafta 10 gün kala geçiş yapsam sorun olur mu?

Taahhüt cayma bedeli bilgisini mevcutta hizmet aldığınız operatörün müşteri temsilcisi ile görüşerek öğrenebilirsiniz. TurkNet cayma bedelinin 120 TL ye kadar kısmını cayma bedeli kalemi içeren son faturanızı TurkNet e ulaştırdığınız zaman fatura indirimi olarak size yansıtıyor.

o zaman bitmeden 2 gün önce başvuruyum

İsterseniz bilgilerinizi buraya yazın TurkNet taahhüt bitmesine yakın sizi arasın Taahhütsayar ile Taahhütünüzü Takip Edelim — TurkNet

o zamanda bir sonraki ay yeniden fatura çıkacağı için hem boştan yere o kadar 1 ay daha kalmak istemiyorum hem de gereksiz yere fazla para ödemiş oluyorum ama siz daha bilgilisiniz bu konuda o yüzden görüşlerinizi dikkate alacağım.

@tsunami öyle mi oluyor?

Dünkü konuda ben sana yazmıştım. Arkadaşım 16 günde geçiş yapabildi TurkNet e. Anlatayım. Cumartesi internet sitesi üzerinden başvuru yaptık. Aynı gün dönüş yaptılar ve dediler ki yarın yani pazar günü evinize kurye göndereceğiz dediler. Adam tatil günü akşama kadar evden çıkmadı kurye bekledi. Kurye Perşembe geldi. Daha sonra imzalar atıldı. İmzalanan evraklar 1 haftadan fazla kuryenin elinde TurkNet 'e gonderilme. Bu saçmalıktan dolayı hem arkadaşım vazgeçmek üzereydi hem de ben mahçup olduğumdan dolayi millenicom yada netspeed e geçecektim ama son anda evraklar ulaştı. Eğer ki buradaki uzman arkadaşlar dediklerime inanmazsa özelden abone numarasını vereyim kontrol etsinler. Dün ben sana hemen başvur demiştim+ davet kodu yazmıştım.

Ortalama 10 günde geçiş yapılıyor. Ama son günlerde baya hızlandılar. Düzce’de 3 Ankarada benden dolayı 3 gün gecikmeli 6 günde geçiş oldu. 5-6 gün kala başvurunuz. Taahhüt geçirmeyin. Gün başına ortalama 10 tl ücret kesilir. Son 1 ayda 3 arkadaş geçiş işlemi gerçekleştirdik.

@tsunami bugün arayıp sordum 118tl gibi bir ücret ödersin dediler o yüzden sizin dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı 1 gün öncesinden başvurursak sorun olmaz dediler.

Uygulama açık. Son ay cayma bedeli çıkmaz. Son ay indirimli ücret çıkar sadece.

müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede şuan iptal ederseniz ya da başka bir isse geçerseniz faturanıza ek olarak 118tl bir ücret ödemeniz lazım dedi

Turktelekom kullandıktan sonra ödüyorsunuz. turknette ise kullandığınız ay içinde ödüyorsunuz. Ödenecek ay ve 9 günlük ücret diye tahmin ediyorum. Şuana kadar hep öyle geçtik. ek ücret çıkmadı.