Sürekli wan kopuyor

Arkadaşlar İnternet sürekli ama sürekli kopuyor, wan bağlantısı ışığı bazen 30 saniye bazen 1 dakikada bir sönüyor ve birkaç saniye sonra yanıyor. Ardından modem kurulumu istiyor bazen.


Hat değerlerim böyle ve neti kullanamıyoruz, bir aydır boşa para ödüyorum İnternete.

Merhaba, @theHok
Modemi kapatıp açınca yine aynı değerler mi geliyor ?

Gürültü marjı -51

1 Beğeni

Evet hemen hemen aynı, ilk 1 hafta kopma olmadan kullanmıştık sonra hız kontrolü için iki ekip geldi sonra durum bu

Selamlar @theHok, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Geçmiş kaydınızda problemin iç tesisat-modem kaynaklı olduğu iletilmiş. Modem üretici firmanız ile iletişime geçtiniz mi? İç tesisatınız elektrikçi yardımıyla kontrol edildi mi? Bu detayları paylaşırsanız sevinirim :handshake:

Evet alperen bey, elektrikçi hatta sadece hız kaybı olduğunu söyledi, aynı destek kaydında eve gelen Türk Telekom ekipleri gibi. Zaten destek kayıtlarını da başta hız için açmıştık.ilkinden sonra bişey değişmedi derken ikinci destek kaydını açtım o sırada 1 haftadır hiç kesinti yaşamadığım İnternet bu hale geldi ve destek kayıtlarından bi yardım alamayacağımı fark edince kendim araştırmaya başladım ve foruma denk geldim. Kablo çektirmeden önce son bi deneme belki yazılımsal olarak düzeltilebilir bir durum vardır diye.

Ödünç bir modem bulup deneme şansınız var mı?

Bulmaya çalışayım, deneyip dönüş yaparım.

1 Beğeni

Başka bir modem denedim ve çalıştı, kendi modemimle ilk 1.5 hafta kullanabilmiştim İnterneti, ne yapmam gerekiyor?

Bu durumda yeni bir modem almanız gerekiyor sanırım. Kesinlikle modemden olduğu belli ise yeni bir modem arayışına gidebilirsiniz.

1 Beğeni