Şu anki adresime, hizmet nakli yaptırdım. Başlarda biraz uğraştırdı ama interneti stabilize edebilmiştik ve hızım 45-60mbps down 10-13 arası up olarak değişiyordu. Bulunduğum yere göre normal aslında birazda düşük değerler ama bu kadarı bana yetiyordu. Kopmalar ise çok nadir oluyordu. Şu an ise kopmalar müthiş seviyelere ulaştı. İnternet hızım ise diplere düştü neredeyse. Hepsinin görüntüsünü koyacağım. Sabah telekom ekibinden arkadaş biz sizin hızınızı kısacağız, TurkNet aradığında öyle söylersiniz, sorun çözüldü dedi. Fakat hiç alakası yok. Şu an teknik bilgilerden baktığımda ise, santralimin değiştiğini, dibimdeki santral değil uzaktaki santralden bağlantı aldığımı gördüm. Bilmiyorum nasıl bir çözüme ulaşacağız ama şu an berbat durumda internetim. Evime kadar belki 100mbps bağlantı olabilme ihtimali var. Ben bunun yarısına da razıydım. Şuan çeyreği bile yok. Sorunumun çözülmesini bekliyorum bir kaç gündür daha ciddi bir dönüş yok tarafıma.
İlk resimde değerlerim iyi iken şu an berbat. Bağlı olduğum santral Bulduk-100 iken İzmit-100 olmuş. Arada neredeyse 25 km var. Sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben açıkçası.
16 olan hat zayıflaması 25 olmuş santral değişikliğinden sonra.Bu nasıl bir çözüm anlayışı ya.Müşteri bağlantı sorunu yaşıyor diye düşük hız kullansın bari diyerek uzak santrale taşımak nedir Klasik TT
Diğer konuda hatırlıyorsun hat değerlerimi. Günde 2 kez kopuyor diye desteğe başvurduk günde 10 kereye döndü. Bugün sabah beni arıyorlar, hızınızı kısıtlıyoruz böyle stabil olacak diyorlar. Gerçekten ben anlam veremiyorum Türk Telekom’a. Bana hatta diyor ki, hız testine bakma boş ver video aç izle kopma yoksa tamam diyor. Gerçekten anlayamıyorum yani bunların amacı ne?