Merhaba TurkNet bağlattığım günden beri sürekli kopmalar yaşıyorum günde 2 3 kere kopuyor defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen hiçbir şekilde sorunumu çözemediler pandemi sürecinde evden çalışıyorum sürekli işlerimin aksamasına sebep oluyor. Hat değerlerime göre yorum yapabilir misiniz ?
Mevcut hızınızı 75 civarına sabitletirseniz kopma sorunu olmayabilir
Selamlar, kopma sorununun birden fazla sebebi olabilir. İsterseniz hızlıca sorununuz için Online İşlem Merkezimiz üzerinden kayıt oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi detaylıca incelesinler. Size geri dönüş yapsınlar.
Snr değeri sınırda olduğu için kopuyor olabilir. Bir alt paket de deneme yapabilirseniz iyi olur.
Snr düşük, 75Mbps geçerseniz kopma olmaz
Arıza kaydı bıraktım şuanda dönüş yapan yok paket değişimi seçeneklerinde 75 mbps yok maalesef fakat 78 mbps sabitlendiğindede aynı problem devam ediyordu
50 mbps geçin o zaman daha verimli olur ya da hat kablonuzu değiştirin cat.6 ile
Farklı modemle denediniz mi?
şuanda sadece 16 mbps gözüküyor maalesef
elimde başka modem olmadığından deneyemedim
Sizin hatta problem var hocam büyük ihtimal
Kopmalar hala devam ediyor TurkNet statik ip teklif ediyor oda düzeleceği meçhul benden kaynaklı olmayan sorun için ek olarak ücret ödemeyi düşünmüyorum var mı bir önerisi olan ?
Statik ip ücretsiz veriyorsalar alın yoksa sorunu çözmeleri lazım müşterisiniz sonuçta