Merhabalar iyi forumlar öncelikle sorunum şu şekilde internet ilk bağlatıldığında telekom ekipleri bize altyapı vdsl olmasına rağmen 75 mgbs olarak istediğimiz internetin bina kutusuna 20mgbs olarak geldiğini söylediler kendileride sıkıntılı olduğunu söyledi adsl kullanmamızı tavsiye ettiler bende altyapı vdsl zaten aşırı bi hız kaybetmek istemediğimden arıza kaydı açarım çözdürürüm diye düşündüm interneti 3 gün kesintisiz kullandık 3. gün internet aniden kesildi bizde kısa süreli bi arzadır diye çok takmadık destek talebi açtık telekom ekiplerinin sorumsuzluğu ve verdikleri günde 3 kere gelmemeleri yüzünden arıza ancak 1 aya yakın bir sürede çözüldü şimdide şöyle bir sıkıntı oluştu internet sürekli kopuyor kopuyordan kastım modemle dsl kablosunun bağlantısı sürekli kesiliyor bazen uzunca geliyo bazen geldiği gibi gidiyor belki modemim sıkıntılıdır diye modemde değiştirdim yok aynı şeyi tekrar yaşıyorum modem panelindeki internet aldığım sırada ki dsl durumunu aşağıya bırakıyorum sizce neden oluyor böyle bişey
Merhaba @Psomfobia , müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?
Hat kopuyor çünkü.6 snr değeriyle 24 mbps alıyosunuz onu bile kaldırmıyor.17 saniyede 7000 hata alıyorsun.
Bu değerde bile sorun yaratıyosa ya santrale çok uzaksın,ya altyapı,kutu ve kutudan daireye kadar gelen kablo sıkıntılı.
Bağlantını varsa yakın santrale taşımanı isteyebilirsin TT’den ilgilenirlerse.Belki bi iyileşme olur.
Şuan 24 bile alamazsın bu değerlerle hat kopacaktır.Malesef hızını 15 e falan düşürmen lazım
Taş devrinden kalma altyapı olunca böyle oluyor.