15 Ekim de işten geldim saat 19:58 de çalışmanın biteceği yazıyordu. Şuan resimdeki tarih ve saatte geleceğini söylüyor ama Sürekli 3-4 saat ileri attı verilen saat geçince. Türk Telekomun sitesinden çalışmalara baktığımda çalışma tarihî olarak 15 Ekim - 15 Ekim yazıyor ve şuan bir çalışma görünmüyor. Bu konuda bilgilendirme alabilir miyim? Çünkü artık orada verilen saatlere inancım kalmadı.
Aynı durum bendede mevcut 1 ayı geçti.
Selamlar @Saturn, sizin için 57056435 numaralı destek kaydını oluşturdum. Bu kayıt üzerinden sürecinizi takip edeceğim
Bu sorunun aynısı bende vardı hemen online işlemlerden arıza kaydı oluşturdum ve formda da post açtım. 14.10.2022 cuma saat 10 da bir anda kesildi ve dsl ışığı sabitlenmiyordu. Sizin gibi bende arıza sorgusu yaptığımda sürekli saati 3 4 saat ileri atıyordu. Online işlemlerde bunu belirttim. Sonra yine saati ileri atarsa üst birime konuyu ileteceklerini söylediler. Üst birime sorunu ilettikten sonra arızanın dslam arızası olduğu ortaya çıktı bugün gelen online işlem cevabında. Öğlen gibi tekrar bir bakayım dedim modeme bir baktım internetim gelmiş. Lafın kısası benim sorunum 3 gün içinde duzelmesiydi. Umarım sizin sorununuz da en kısa sürede düzelir.