Sultangazi Gigafiber Talebi

Merhabalar 2022 yılındaki projeleriniz arasında İstanbul Sultangazi/Uğur Mumcu mahallesini görmeyi çok istiyoruz bu bölgede oldukça yoğun talep mevcut değerlendirmenizi ve 2022de projeleriniz arasına dahil etmenizi talep ediyoruz.

Sultangazi için Uğur Mumcu bölgesini talep olarak ilgili birime ilettim. 2022 yılında belirli aralıklar ile sorgulama yapabilir veya adresinizi mahalle/ilçe/il şekline iletirseniz planlara eklenip eklenmediği ile ilgili tarafınıza bilgi sağlarız. İyi akşamlar dilerim :hugs:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

1 Beğeni

Sultangazi ilçesi İstanbul’da nüfusun en fazla olduğu ilçelerden. Buna rağmen yıllardır fiber internet desteği gelmedi. Ben de Uğur Mumcu Mah.'de ikamet ediyorum. Bir süredir yavaş yavaş altyapı çalışmaları başlasa da halen daha çok çok az kişi Sultangazi’de kaliteli internet hizmetinden faydalanıyor. Sadece belirli sokaklarda var. Türktelekomdan veya diğer şirketlerden fayda göreceğimiz yok, Sultangazi, Uğur Mumcu Mah. için ben de konu sahibi arkadaşın talebini yineliyorum.

2 Beğeni

Talep olarak ilgili birime iletiyorum, umarım en kısa sürede bölgenize GigaFiber hizmeti ulaştırılır :pray:t2:

Uğur Mumcu Mahallesinin yanı sıra Sultançiftliği Mahallesi bölgesinin de talep olarak iletilmesini rica ediyorum.

Talebinizi ilgili birime iletiyorum, iyi günler dilerim.

Merhabalar Sultangazi Cebeci Mahallesi atatürk bulvarı caddesi,Sultangazi belediye binası,cebeci spor kompleksi,haseki eğitim ve araştırma hastanesi,sultangazi kaymakamlığı,sultangazi emniye müdürlüğü, tüm bu kurumlar aynı cadde üzerinde ve aynı caddede onlarca ofis ve işyeri bulunmakta böyle bir yoğunluk olan bir cadde de gigafiber olarak hizmet vermemeniz maalesef çok üzücü,sadece benim işyerimin bulunduğu iş hanın da 30 adet potansiyel müşteri bulunmakta böyle bir çalışma yapıldığı takdirde kazanacağınız müşterileri bir düşünün isterseniz kendi adıma konuşmam gerekirse 2 ayrı internet hattım bulunmakta eğer bahsettiğim konuma gigafiber gelirse sizinle çalışmayı çok isterim.bunu bir başvuru olarak değerlendirmenizi ve gerekli çalışmaların yapılmasını istirham ederim. teşekkürler