Sultangazi / Cebeci Mahallesi Gigafiber

İyi günler, ilçemizde bazı mahallelerde gigafiber çalışmaları başladığını / planlamaya alındığını öğrendik. İlçenin merkez mahallelerinden olan Cebeci de planlama içinde mi acaba, buraya da gigafiber gelecek mi bilgi verirseniz sevinirim. Uzun yıllardır bekleyiş içerisindeyiz açıkçası…

Merhaba @fincher, size güzel haberlerim var :confetti_ball: Evet Sultangazi/Cebeci mahallesi planlı iş listemiz arasında yer alıyor :rocket:

2 Beğeni

Bilgilendirme için sağolun umarım çok gecikmez, en kısa sürede çalışmalar nihayete erer ve kullanmaya başlarız :rocket:

1 Beğeni

@EFG Hocam Sultangazi/cumhuriyet mahallesi neden yok?

Yavaş yavaş geleceğiz. Nedeni hakkında bir bilgim yok şu anlık malesef :frowning: Ama bekleyin. Sabır herşeyin ilacıdır…

Gaziosmanpaşa merkez mahallesi için bir plan var mıdır?

Merhabalar, Gaziosmanpaşa, Merkez mahallesi planlı iş lsitemiz arasında yer alıyor. Çalışmaya devam edilen sahalar arasındasınız… Bizden haber bekleyin.

1 Beğeni

Cebeci için çalışmalar 2022 yılı içinde mi başlayacak acaba? @EFG Yani hizmetin gelmesi en kötü Aralık 2022 mi planlamaya göre? Beklemedeyiz tabi ama sabırsızlık da var maalesef :rocket:

Büyük ihtimalle yoktur ama yinede sorayım :grinning: aydın söke ye gigafiber var mı varsa nerelere ?

Bir önceki soruma cevap alamamışım, bir gelişme var mı acaba? Hazır doğum günümken bir güzel haber gelse keşke…

3-4 bina yanıma kadar çekmişler bugün itibariyle

Acaba hangi mah. hangi sokak ?

sultangazi/cebeci için; hatta sultangazi geneli için henüz bir çalışma başlamadı sanırım duymadım hiç. bekliyoruz bakalım.

Benimde gördüğüm bir çalışma yok. Umarım en yakın zamanda çalışmalar başlar.

Benim tahminim Sultangazi’de Şubat sonu-Mart başı gibi başlanacak. Planlanan bölgelerde eş zamanlı bir çalışma olacağını da zannetmiyorum. Mahalle mahalle gidilecektir. Öyle yoğun bir iş gücü yok bildiğim kadarıyla TurkNet’in. Örneğin mart ayında Sultançiftliği’nde başlanır, Zübeyde Hanım’a belki yaz başı veya ortası gelinir. İş planında bildiğim kadarıyla 7 mahalle yer alıyor. Hepsinin tamamlanması sene sonunu bulur diye düşünüyorum. Çünkü artık sadece İstanbul özelinde çalışma yapmıyorlar. Yaklaşık 15 şehirde GigaFiber çalışmalarına başlanacağını da düşündüğümüzde, daha yavaş ilerleme olur muhtemelen. Belediye de olumlu yaklaşıp köstek değil destek olursa, süreç biraz daha değişiklik gösterebilir. Bekleyip göreceğiz. Umarım hepimiz bu hizmete kavuşuruz.

Bir çok mah. türktelekom ve türksat çalışma yaptı, benim gördüğüm kadarıyla bir kaç mah. hiç dokunulmadı belki onlara öncelik verirler.