Steam indirme hızı bi anda 0 oluyor

Gigafiber internetim var steam’den oyun indirirken ilk başta 800 900 mbt i görüyor sonra 0 oluyor biraz bekliyor 200 300 lerde indiriyor bunun sebebini bilen var mı?

Ssd ile alakalı. Bende de oluyordu Samsung marka ssd aldım artık olmuyor.

2 Beğeni

Merhaba, Steam ve ya farklı bir servis üzerinden indirme yaparken görev yöneticisini açarak Performans sekmesi altındaki Disk kullanımınızı gözlemleyin ve buraya bir ekran görüntüsü gönderin.

Steam ayarlarına girerek indirme sekmesi altından İndirmeler menüsünü bulun ve İndirme Bölgesi ayarını size en yakın olan sunucuyu seçin ve İndirme kısıtlamaları bölümünde bir kısıtlama olmadığından emin olun.

yazma ve işleme hızın indirme hızına yetişemiyor…internetinizde problem yok PC niz bu hızı kaldırmıyor sadece o kadar :+1:

3000 mb/s yazma ve okuma hızı olan ssd kullanıyorum.Neden olduğunuda anladım.Mesela bi oyunun boyutu 60 gb ama indirme verisi 40 gb indirme yaparken durup kuruluma geçiyor sonra indirmeye devam ediyor.

Markasını bilemem ancak bu tip şeylerde paraya kıyıp Samsung Pro serisi ön belleği ve performansı yüksek SSD kullanmak lazım.