STATİK IP ve PORT YÖNLENDİRME PROBLEMİ

1 Bireysel 2 Kurumsal Aboneliğimiz var.

2 gün önce TTNET 'ten taşıdığımız kurumsal aboneliğimiz üzerine işimiz gereği acilen Statik IP tanımlanmasını istedik. Statik IP tanımlandı ancak bu kez de PC lerden internete çıkamaz olduk. Sorunun düzelmesi için Statik IP tekrar tanımlanması amacıyla iptal edildi. Dinamik IP ile internete çıkabiliyoruz ancak Dinamik IP de Port yönlendirme CGNAT havuzundan otomatik bir IP atandığı için çalışmıyor.

Acilen Statik IP ile port yönlendirmemizin çalıştırmaya ihtiyacımız var zira şubelerden merkeze bağlanan cihazlar otomasyona erişemiyor. Sistemimiz resmen durdu.

Saat 20:00 ye kadar taleplerimi kobi müşteri hizmetlerine ilettim ancak hiçbir bir gelişme olmadı. Saat 20:00 den sonra hiçbir muhatap bulamıyorum. Sadece bant kaydı.

48 saatte işletmeyi TURK.NET e taşıdığım için aşırı pişmanım. Sandığım kadar hızlı çalışan çözüm odaklı bir servis sağlayıcı değilmiş. Yanlış tanımışım.

Selamlar @Abdussamed, Statik IP tanımının yinelendiğini görüyorum. Probleminiz çözüldü ise bu mesajı “çözüm” olarak işaretlemenizi rica ediyorum.