Statik IP ve gizemli durum

Yahu arkadaşlar son 1 ayda 2 kere statik ip aldım, ve ne hikmetse bir türlü adam gibi kullanamadım, gene gitti. Statik IP ödediğim, istediğim müddetçe kalıcı falan değil mi ben parasını ödemiyor muyum bunun? Komşudan wifi şifresi istemişim gibi 5 gün sonra neden gidiyor bu ya? Uyuz oldum. Ben her hafta destek kaydı açıp tekrar mı istemem gerekiyor?

Hep şu yazıyor.

Açtığım destek kayıtları:

15.11.2021 de açtığım destek kaydından 1 hafta sonra Statik IP silinince sordum, Statik ip yok dediler?

Tekrar Statik IP alıyorum.

04.12.2021 itibarıyla CGNAT IP’si mevcut.
status

Tekrar isteyeceğim tekrar vericekler, 3. ye almış olacağım ve ben eğer 3 tane ödersem o zaman sıkıntı var demektir. 5 günden fazla kullanamıyoruz gizemli bir problem var.

@EFG Enes Hocam halleder diye düşünüyorum bu durumu ama haftasonu olduğu için pazartesi gününe sarkabilir bakması.

İkidir hafta sonuna denk geliyor zaten, ben beklerim ama sonraki hafta sonu inşallah gene gitmez ciddi ciddi uyuz olmaya başlamadı değilim.

destek kayıt numaran varsa. bi arkadaşım baksın geri dönüş sağlasın

10 gündür var bende kaybolmadı duruyor :slight_smile: web server için kullanacaksan plesk,cpanel unut ama.

Destek kaydı açmadım daha, tekrar mı açmam gerekiyor? 3 defa faturalamasınlar sonra?

@polatdev 7 yıldır TurkNet kullanıyorum problem yaşamadım ki başka adresteki aboneliğimde aynı şekilde Statik IP aldığım var (destek kaydı ile, işlemi engelleyen birşeyler var vs)
Bu GigaFiber’de yaşadığım bir problem nedense.

Herhangi birşey hostlamak için değil, Statik IP olmadan adam gibi internet kullanamıyorum ben. Bkz: Gigafiber hız hk

Destek kaydını bu durumunuzu belirterek açın. Direk statik ip istiyorum diye açmayın. Yaşadığın problemi anlatarak devam et ve akabin de gerekirse aranmak istediğinizi belirtin. Sizi arasın Teknik ekip arkadaşlar. Durumu birde sözlü izah edin. Hem yazılı hem sözlü teyitiniz olsun.

Tamamdır, sistem müsaade edince en kısa sürede açacağım.


Destek kodlarını alayım, öğlene kadar düzelir büyük ihtimal arada oluyor böyle.

Bu problem genelde pazartesiye doğru başıma geliyor, aranmak istiyorum seçeneğini pazartesi günleri seçemiyorum (öğretmen olarak derslerim var)

Şuan bende açamıyorum. Sanırım genel bir sıkıntı veya kısa süreli çalışma var. Açıldığın da gün içi aranmak istediğinizi belirtin mutlaka. Bu durumunuzu sesli de daha iyi anlatabilirsiniz.

48619264 destek no ile aranmak istediğimi belirttim. Umarım çözülür, 2 defa statik ip ücreti ödemeyiz.

2 Beğeni

ben arkadaşıma yazdım o halledecektir. ödeme konusu düşünmeyin o hallediceklerdir.

Merhaba @fatihemre22, çok enteresan bir durum :frowning: Gerçekten kontrol edilip iyi gözlemlenmesi gerekiyor… Ben bu konuyu içeriye uzman ekip arkadaşlarıma sizin hizmetinizle birlikte ilettim. Gerekli tüm çalışmalarımızı ve kontrollerimizi yaptıktan sonra sizinle iletiime geçeceğiz. Kısa süre içerisinde bu sorunu kökten çözmüş oluruz. Bize biraz müsade edin…

1 Beğeni

Destekten İlker E. sağ olsun problemi çözdü gibi duruyor. Sistem otomatik siliyormuş gibi bir durum oluşuyormuş galiba o sırada soğancı geçiyordu tam duyamadım.
Buna istinaden artık modem ve çamaşır makineme iyi davranma kararı aldım malum robot ayaklanması gerçekleştiğinde problem yaşamayalım :smiley:

3 Beğeni

Süper haber :slight_smile: Sorununuzun kökten çözülmesine çok sevindim. Sanırım sistemsel bir durum yaşandı kusura bakmayın :frowning: Yardımcı olabileceğim her konu için bana istediğiniz zaman özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadarıyla buradan tüm kullanıcılarımıza yardımcı olmaya ve destek olmaya çalışıyorum. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

3 Beğeni

89 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.