Statik ip sorunu

Ben böyle rezillik görmedim! Statik ip aldım modemi yeniden başlattım bir de ne göreyim internet yok! turk.net sitesi hariç hiçbir siteye girmiyor böyle bir rezillik olamaz talep açtım adamlar cevap vermiyorlar ne yapmam gerekli sayın yetkililer ve ziyaretçiler ??

Lütfen birisi yardım etsin artık kafayı yiyeceğim internet hesabıma bağlanamıyorum böyle bir şey olabilir mi ya ?

Modemi yeniden başlatın mümkünse. Bir de online işlemlerde 10lu ip mi alıyorsunuz?

Selçuk bey. Türknetin bana verdiği kullanıcı adı şifreyle girince internete giremiyoırum **** ip 95 ile başlıyor adamlar ın umurlarında değil takmıyorlar…

ben böyle rezalet görmedim rezaletin ileri boyutu rezillik bu resmen…

Dnsleri sıfırlayın ya da manuel olarak 1.1.1.1 dnslerini deneyin bir de.

denedim google olsun her dns denedim düzelmiyor şuan millenicom hesabımdayım en son 1saat önce denedim TurkNet hesabımı internete giremiyıurm

Modem arayüzünden yapın bir de. Olmazsa Statik ipyi aynı menüden iptal edin.

edelim etmesine ama o bir kere faturaya yansımadı mı boşuna para mı vermiş olacağım ben bunun için yansıtmayacaklarsa iptal edeyim tekrar alayım? onda da olmazsa direkt iptal eder almaya çalışmam daha ama faturaya 30 tl yemek istemiyorum

Statik ip faturası da internetiniz gibi kullanmadığınız günler için işlemiyor. Yani fazladan 30 kuruş ödemeniz lazım sadece.

bakın hiç sorun değil 1 günlük daha 1 tl oldu diyelim bir daha alayım deneyim ama bana 30 tl civarında bir rakam yansıtırlarsa kafayı yerim saten veremediler hizmet direkt btkya bildiririm böyle rezlaet bir şey olamaz eminsiniz değilmi 1 gün kullandım sadece kaç tl gelir

Statik ipyi bir ara kendim de kullandım, eminim. 12 lirayı 30’a bölünce günlük çıkan fatura belli oluyor.

iyi o zaman ben iptal edip yeniden alıyorum statik ip inş dediğiniz gibi olur 1-2 tl ile kurtarırım şu illeti 30 tl civarı birşey çıkarmasınlar da 2sini faturalarlar falan

Rezalet rezalet rezalet bu gönderiden anladığım tek o oldu? Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

Reisim 1 gün için 5 Tl fatura kestiler iptal ettirdim.

Statik IP ücreti aylıktır. Statik IP tanımlaması yapılmadan iptal mi ettirdiniz. Yani tanımlama sorunu mu vardı?