Merhabalar, ip bloğu kaynaklı paket loss sorunum var sanınırım. Bu sebeple statik ipye geçiyim dedim fakat statik ipyi aktif ettikten sonra internet erişimim gidiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar @w1ckd, arka planda birkaç işlem uyguladım. Güncel değerleri benimle paylaşma şansınız var mı?
Yaptığınız işlem packet loss için miydi yoksa statik ip için mi? Packet loss sorunu gece 1 de düzelmişti. Sanırım yine satürasyondan kaynaklı, daha önce de yaşamıştım. Yoğun saatlerde tekrardan kontrol edeceğim. Bir de statik ipyi aktif ettikten sonra geri kullanamadan kapattım. Ücreti faturaya yansır mı acaba?
Hocam bu satürasyon problemi neredeyse 1-2 haftada bir olmaya başladı. Sinir bozucu olan durum da şu turnuva saatine kadar sıkıntı yok, tam turnuva başlamaya yakın red barlar girmeye başlıyor. İlgilenebilir misiniz acaba?
Edit: Hız 50 mbps sabitlendi. Bir de böyle deneyeceğim.
Hat değerleri böyle
Hala aynı sorun devam etmekte. @alperenatici hocam yardımcı olma şansın var mı acaba? Yarın benim için önemli gün stabil ping lazım
Selamlar @w1ckd, tekrar test eder misiniz rica etsem?
Akşam saatlerinde bakıyım hocam teşekkürler.
Konuyu ilgili birimler inceleyecek. Takip ediyorum.
Merhaba hocam ilginiz için teşekkürler. Malesef ki başka bir internet servis sağlayıcı için geçiş işlemlerini başlattım.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.