Statik IP hattımda tanımlı olmasına rağmen çalışmıyor

Merhaba müşteri hizmetlerine destek kaydı açtım ancak sorun şu ki sistemde Statik IP kullanıyor gözüksem de Router’ım Statik IP almıyor. Bu nedenle verilen cevap sistem üzerinde Statik IP kullandığınız gözüküyor şekilde oluyor. Daha önce aynı router ile sorunsuz Statik IP kullanıyordum her ne olduysa bi anda Router’ım 100 ile başlayan dinamik IP almaya başladı.

1 Beğeni

Selamlar @R1sk, Statik IP’nin hizmetinize tanımlı olduğunu görüntüledim. Fakat sorun yaşadığınızı belirttiğiniz için 71997906 numaralı kayıt üzerinden inceleme süreci devam ediyor.

Teknik Bilgiler görüntüsü

Destek ekipleri tarafından yeni Statik IP tanımlaması yapıldı ancak şimdi de DNS ile ilgili sorun yaşıyorum. Hiç bir şeye dokunmadım. Sadece modemi kapatıp 5dk bekleyip açtım. Routerım yeni Statik IP aldı. TurkNet DNS’leri çalışmıyor hiç bir websitesini açamıyorum ya da program çalıştıramıyorum. Bilgisayarımda ağ ayarlarından 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 manuel DNS girdim bu şekilde sadece belirli web siteleri açıyor örneğin; google.com.tr açılıyor ama turk.net forum.turk.net açılmıyor ya da meşhur yerli forum siteleri DH, SDN açılıyor ama store.steampowered.com açılmıyor…

72061494 numaralı kayıt üzerinden süreciniz inceleniyor.

Sorunum bugün ekipler tarafından çözüldü. Teşekkür ederim.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.