Statik IP Forum Dışı Hiçbir Siteye Girmiyor IP yenileme

Geçen ay statik ip iptal etmiştim tekrar sistem aldırtmadı 1 ay içerisinde tek ip alabilirsiniz diye. Yeni aldığım IP ile de hiçbir siteye giremiyorum forum hariç, şimdi iptal etsem yine 1 ay statik ip alamayacağım. Statik IP değişimi istiyorum. TurkNet sitesine de girmiyor niyeyse sadece foruma giriyor.

Bilgisayarınıza manuel DNS girmeyi denediniz mi Cloudflare DNS, OpenDNS, Google DNS vb?
OİM’de güvenli internet profilinin açık olup olmadığını mobil data üzerinden kontrol ettiniz mi? Eğer açık ise, ben de aynı durumu statik ip atandığında yaşamıştım. Güvenli interneti kapadığımda sorun düzelmişti.

Eğer bunların hepsini denediyseniz, OİM’den ticket açarak statik ip yenilenmesini talep edebilirsiniz.

Dns denedim çözmedi. Mh de havuzda ip yok dedi vermedi yeni ip aynısını verdi çözülmedi ben de işlerimi halledebilmek için iptal ettim mecburen. Ve yeni ip de alamıyorum.

Kendi internetini açıp destek kaydı oluştur. Bazı iplerin pop çıkışı mı ne sorunlu oluyor. Değiştiriyorlar ip yi düzeliyor.

İp değiştirmediler aynı ipyi verdi yine mh.

Selamlar @Devil, forum profilinize tanımlı hizmet iptal edilmiş görünüyor. Destek kaydınızın numarasını buradan paylaşırsanız yardımcı olmak isterim :raising_hand_man:

Merhaba destek kaydını kapatmıştım ama destek no:56569659

1 ay sonra tekrar satın alacağınızı belirttiğinizi görüyorum. Şu an için satın almak istiyorsanız işlem sonrasında yeni kaydınızı benimle paylaşabilirsiniz :handshake: