Statik ip adresleri çalışmıyor

Statik ip aldığımdan beri tanımlanan bu 2. ip adresim ve çalışmıyor. İpv6 ile girilebilen sitelere girebiliyorum. ipv4 çıkış yapmıyor. Lütfen şu ip adreslerinin çalıştığından emin olduktan sonra tanımlayın. Şuan google youtube gezebiliyorum. Onun haricinde hiç birşey yapamıyorum. Ve her ip değiştirmeye DSLAM kilidine takılıyorum. Hızım düşürülüyor. Şu mağduriyeti yaratmak yerine gerçekten teknik bir ekip çalıştırın.


Merhaba @SametColakoglu, müşteri numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız? Ben detaylıca inceleyip size geri dönüş yapmak isiterim.

1 Beğeni

İlettim, şimdi sırf internet erişimime devam etmek için statik ip iptal edicem bu seferde sorun çözüldü diyecekler. Statik ip kullanmam gerekiyor.

1 Beğeni

Destek kaydından gelen muhteşem cevaplar ;


İpv6 varken ipv4 statik de böyle hatalar oluyordu.

Ya ipv4 cgnat + ipv6 Statik kullanacaksınız ya da sadece ipv4 Statik…

1 Beğeni

Merhabalar, konuyu incelenmesi için Network ekiplerimize ilettik. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra size konu ile alakalı net bir bilgi vereceğiz.

1 Beğeni

Ben şuan mecburen internet erişimini açmak için statik ip hizmetini sonlandırdım. Sorun çözüldüğünde statik ip adresini stabil şekilde kullanabileceğim zaman bir adet statik ip tanımlanıp DSLAM kilidimde tekrar kaldırılır ise çok memnun olurum hocam.
Emeğinize şimdiden teşekkürler.
İsterseniz şuan bir ip tanımlayıp kaldırın tekrar deneyelim. Belki şansıma bu ip düzgün çalışır.