Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Açıklandı

Star Wars Outlaws, Ubisoft ve Lucasfilm Games’in işbirliğiyle geliştirilen açık dünya Star Wars macerası, 30 Ağustos’ta piyasaya sürülüyor.

Ubisoft ve Lucasfilm Games iş birliğiyle geliştirilen ilk açık dünya Star Wars oyunu Star Wars Outlaws çıkış tarihi olarak 30 Ağustos 2024 tarihi açıklandı. Oyun Xbox Series X|S, PlayStation 5, Amazon Luna ve PC üzerinden Ubisoft Connect aracılığıyla piyasaya sürülecek. Ubisoft+'a üye olanlar veya oyunun Gold ya da Ultimate Edition sürümlerini satın alanlar, oyunu erken erişimle deneyimleme fırsatına sahip olacaklar. Erken sipariş verenler için özel olarak hazırlanan “Kessel Runner Bonus Paketi”, Kay’in speeder’ı ve gemisi Trailblazer için özel kozmetik eşyaları içeriyor.

Açık Dünya Oyunu Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Açıklandı
Star Wars Outlaws, kurnaz alçak Kay Vess ve arkadaşı Nix’in, galaksi genelindeki en büyük soygunlarından birini gerçekleştirme yolculuğunu anlatıyor. İmparatorluğun dikkati, devam eden isyan nedeniyle dağılmışken, yeraltı dünyası altın çağını yaşıyor. Kay ve Nix, Zerek Besh suç örgütünün lideri Sliro’nun dikkatini çeker ve kendilerine sunulan tarihin en büyük soygununu gerçekleştirme fırsatını yakalarlar. Bu süreçte, Pyke Sendikası, Hutt Karteli, Ashiga Klanı ve Crimson Dawn gibi ünlü suç örgütleriyle iş birliği yaparak itibarlarını artırmaları gerekecek.

Kreatif Direktör Julian Gerighty, Kay ve Nix’in hikayesini anlatırken, oyuncuların yeraltı dünyasında yolculuk edeceğini, sendikalardan işler alacağını, korkutucu düşmanlarla yüzleşeceğini ve galaksinin gördüğü en büyük soygunlardan birini gerçekleştirmek için bir ekip toplayacağını belirtiyor. Lucasfilm Games Başkan Yardımcısı Douglas Reilly ise, Massive Entertainment’ın Star Wars’un bu yönünü keşfetme kararlılığının oyunculara açık dünyada hem tanıdık hem de yeni deneyimler sunacağını vurguluyor.

Star Wars Outlaws Sürümleri
Standart Sürüm:
Ana oyun.
Altın Sürüm:
Ana oyun.
Sezon Kartı (2 DLC, lansmana özel “Jabba’s Gambit” görevini ve “Kessel Runner Character Pack” kozmetik paketini içerir).
3 güne kadar erken erişim.

Eksiksiz Sürüm:
Ana oyun.
Sezon Kartı (2 DLC, lansmana özel “Jabba’s Gambit” görevini ve “Kessel Runner Character Pack” kozmetik paketini içerir).
Sabacc Shark Destesi: Kay, patlatıcısı, Nix, Kay’in Speeder’ı ve “Trailblazer” uzay gemisi için kozmetikler içerir.
Rogue Infiltrator Destesi: Kay, Nix, Kay’in speeder’ı ve “Trailblazer” için kozmetikler içerir.
Dijital sanat kitabı: Benzersiz sinematik storyboard’lar da dâhil olmak üzere oyunun konsept çizimleri ve görsellerinden bir seçki içerir.
3 güne kadar erken erişim.