Speedtest'teki Upload Latency değeri ve oyunlardaki bağlantı hatası uyarısı

bende de 3. nokta %30 paket kaybı var TurkNet serverleri anlık ping yükseliyor

Server da icmp önceliği olmadığı için o. Bu bir sorun değil.

Son Hopa ulaşmayan loss sorun değildir.

son hop normal diye biliyorum

şuan fena tilt oldum oyundayım paket kaybı çıkıyor ışınlanıyorum

1 Beğeni

İcmp kapalı server da bu da sorun değil…

halinize şükredin arkadaşlar benim paketlerim yok ortalıkta

Son Hopa ping atabildiğin server da packet loss varsa onu dikkate alabilirsin.

(Son hop %100 ise zaten cevap vermiyor demek.)

Örnek: Packet loss olan bir mtr testi. Son Hopa ulaşan yüzde 20 loss var.

Alperen bey selamlar, bu önerileri riot yapıyor da onlara göre bilgisayarda valorant dışında bir şey varsa sorun asla onlarda olmaz :smiley: benzer sorunu Ubisoftun R6 oyununda da yaşadım. Sunucular TR diye testleri riottan yapıyorum. Pingplotter sonucunda da görebileceğiniz üzere paket kayıpları 3 5 ve 7. hooplarda gerçekleşiyor. Bu sunucular da TurkNet 'e ait. size yeni pingplotter sonucunu atıyorum. Testi 1 dk çalıştırdım

Bu türknetin ilettiği Riot TR sunucusuna yaptığım test

Bu da sizin verdiğiniz ip lere yapılan test. Görebileceğiniz üzere TurkNet sunucularında paket kaybı oluyor. Destek kaydı açıp bu verileri ilettim ama sorun modeminizde denilip kapatıldı :slight_smile:

burada son hoopta da packet loss var. Oyun verileriyle eşdeğer olsun diye 1 saniye aralıkta yaptırdım bu şekilde çıktı. Uzun bir test yapıp onu da eklemeyi düşünüyorum (Ör: 30-40 dk sürecek bir test, genelde maçlar o kadar sürüyor)

Hop3 de hep cıkiyor benbunu destege anlata anlata bıktım umarım cözülecek bu çoğu kiside oluyorsa sıkıntılı bir durum

Bu sorunu yaşayan üyelerimizin destek kayıt numaralarını paylaşmasını rica ediyorum :raising_hand_man:

1 Beğeni

İlettiğiniz görsellerden sadece sonuncusunda ki packet loss size yansır ve sorun yaşatır.

Kayıt numarası: 54719835 , teşekkürler

Evet zaten sorun orada. Son aşamaya ulaşıyor genelde. Online oyunlar sürekli anlık veri yolladığından 2.5 saniye aralıklı test atmak doğru sonuca ulaştırmayacağını düşündüğümden aralığı 1 saniyeye çektim ve sonuç bu . Diğer sunuculara da yapacaktım siz söyledikten sonra fakat o sunucular bağlantıyı reddettiğinden zaten yine %100 çıkacak diye yapmadım.

1 Beğeni

Merhaba destek kaydım yok çözüm için gerçekten uğraşılacaksa açabilirim.

sorun yok diyorlar

Bende de 3. hopta yer yer 50 ye varan paket kaybı oluyor destek kaydı çözüm sağlar mı emin değilim ben açtım hız testi istiyorlar şuan ne alakaysa

bu sorun büyük ihtimal çözülemeyecek tracert de bile çıkıyor 3. de 2 tane zaman aşımı var 9. da ise ping 65 fırlamış

Bende TurkNet 129. serverda paket loos oluyor, 133. serverda en yüksek pingi alıyor bunlar sorun teşkil etmiyor mu yani etmiyorsa neden etmiyor?

Bunlarda riot

bilmiyorum umarım çözülür test sonuçlarını attım detaylı incelemek için test istediler bakalım ne olucak çoğu kişide böyle ise sıkıntı valve sunucusunda hiç yanıt yok 3.hop ta