bende de 3. nokta %30 paket kaybı var TurkNet serverleri anlık ping yükseliyor
Server da icmp önceliği olmadığı için o. Bu bir sorun değil.
Son Hopa ulaşmayan loss sorun değildir.
son hop normal diye biliyorum
şuan fena tilt oldum oyundayım paket kaybı çıkıyor ışınlanıyorum
İcmp kapalı server da bu da sorun değil…
Son Hopa ping atabildiğin server da packet loss varsa onu dikkate alabilirsin.
(Son hop %100 ise zaten cevap vermiyor demek.)
Örnek: Packet loss olan bir mtr testi. Son Hopa ulaşan yüzde 20 loss var.
Alperen bey selamlar, bu önerileri riot yapıyor da onlara göre bilgisayarda valorant dışında bir şey varsa sorun asla onlarda olmaz benzer sorunu Ubisoftun R6 oyununda da yaşadım. Sunucular TR diye testleri riottan yapıyorum. Pingplotter sonucunda da görebileceğiniz üzere paket kayıpları 3 5 ve 7. hooplarda gerçekleşiyor. Bu sunucular da TurkNet 'e ait. size yeni pingplotter sonucunu atıyorum. Testi 1 dk çalıştırdım
Bu türknetin ilettiği Riot TR sunucusuna yaptığım test
Bu da sizin verdiğiniz ip lere yapılan test. Görebileceğiniz üzere TurkNet sunucularında paket kaybı oluyor. Destek kaydı açıp bu verileri ilettim ama sorun modeminizde denilip kapatıldı
burada son hoopta da packet loss var. Oyun verileriyle eşdeğer olsun diye 1 saniye aralıkta yaptırdım bu şekilde çıktı. Uzun bir test yapıp onu da eklemeyi düşünüyorum (Ör: 30-40 dk sürecek bir test, genelde maçlar o kadar sürüyor)
Hop3 de hep cıkiyor benbunu destege anlata anlata bıktım umarım cözülecek bu çoğu kiside oluyorsa sıkıntılı bir durum
Bu sorunu yaşayan üyelerimizin destek kayıt numaralarını paylaşmasını rica ediyorum
İlettiğiniz görsellerden sadece sonuncusunda ki packet loss size yansır ve sorun yaşatır.
Kayıt numarası: 54719835 , teşekkürler
Evet zaten sorun orada. Son aşamaya ulaşıyor genelde. Online oyunlar sürekli anlık veri yolladığından 2.5 saniye aralıklı test atmak doğru sonuca ulaştırmayacağını düşündüğümden aralığı 1 saniyeye çektim ve sonuç bu . Diğer sunuculara da yapacaktım siz söyledikten sonra fakat o sunucular bağlantıyı reddettiğinden zaten yine %100 çıkacak diye yapmadım.
sorun yok diyorlar
Bende de 3. hopta yer yer 50 ye varan paket kaybı oluyor destek kaydı çözüm sağlar mı emin değilim ben açtım hız testi istiyorlar şuan ne alakaysa
bu sorun büyük ihtimal çözülemeyecek tracert de bile çıkıyor 3. de 2 tane zaman aşımı var 9. da ise ping 65 fırlamış
Bende TurkNet 129. serverda paket loos oluyor, 133. serverda en yüksek pingi alıyor bunlar sorun teşkil etmiyor mu yani etmiyorsa neden etmiyor?