Sorun altyapıda mı yoksa turknette mi?



oyun içinde pingim bi anda 90 lara çıktı paket kaybı giriyor dalgalı ping im var şuan sorun tam olarak neyde acaba

evet sorun TurkNet 'te genelde hep sorun TurkNet 'te oluyor türktelekomda oluyor psikolojim bozuldu

şuan türktelekom altyapıyı kontrol ediyor bakalım ne bulucak anlık ping çıkıyor kanser ediyor bakalım ne olcak

Sorun Türkiye’nin internet altyapısının geneli :frowning:

1 Beğeni

Benim ki zaten kaçınılmaz sonu olan bir problem. Dslam veya dolapta ki elektriksel problem nedeniyle her gece belli saat dilimi içinde sürekli kesinti yaşıyorum. Pembe fon üstünde ki genel arıza bildirimi saati genelde o günün gece yarısında 02:50 saatlerini işaret etsede biraz sinir ettikten sonra internet gelmiş oluyor. (Büyük ihtimalle aküler sıfırlanmış enerji dalgalanması da dslam i aptallaştırıyor)

şuan tt arzayı tespit etmeye çalışıyor bakalım ne diyecekler yine aynı adam çıkarsa karşıma işim yaş adam daha crc hatasının ne olduğunu bilmiyor benim altyapı sorunumu bulcak keşke şu gigafiber altyapısı sorunlu olanlara daha hızlı gitse benim anlamadığım TurkNet izmirde karşıyaka gibi bir yere neden fiber çekmedi acaba onaymı alamadı belediyeden

sen bide bizimkini gör önüne gelen kapağı açabiliyor kiltlememişler hırsızın biri bilse açıldığını içini sömürür

Nerenin ipsi bu? Aynı ipyi test ettim durum bu işine yarar belki.

valorantın turknetin serverlerinin pingi hep fırlıyor nedense

1 Beğeni

1659297202814 bende durum ancak bu kadar oldu. Yerde yatan benim eski dolap. Şu an küçük enişte üzerinden hizmet alıyorum :frowning:

1 Beğeni

İşine yararsa kullan SS’i bende de varmış paket kaybı, zaten bizim senle aynı yönlendirmeler çözülürse bizde faydalanmış oluruz :slight_smile:

keşke çözüme kavuşsa ama işte TurkNet sadece tracert testi istiyor ama anlık ping artışını ordan yakalamak çok zor bi şekilde çözeceğim şu altyapıyı bi kontrol etsinlerde

1 Beğeni

En son vdsl de pingde artış var dediğimde başıma gelmeyen kalmadı durduk yere, 4 ay sinir krizi geçirttiler bana o yüzden hiç bulaşmam sana bol şans diliyorum :slight_smile:

1 Beğeni

eninde sonunda çözülecek iç hatta suç da atamaz ilk kez 11 saat içinde crc hatası görmedim diyecekleri şey tahminen alt yapın bu hızı kaldırmıyor diyecekler geçiştirecekler

Merhabalar, riot oyunları dışında farklı oyunlarda ping & paket kaybı yaşıyor musunuz? :thinking:

Ever arkadaslarla devour firdik lingim 75 den 130 falan cikiyordu onlarin cikmiyordu saxece bende oluyordu

Konu içerisinden paylaştığınız testleri sorun yaşadığınız oyunlar için de uygulayıp tüm tracert ve paket kaybı testlerinizi oluşturacağınız destek kaydı üzerinden paylaşırsanız detaylı inceleme yapılır. Ortalama değerlere TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bağlantısı üzerinden göz atabilirsiniz :innocent:

1 Beğeni

Attım suan arza tespiti yapılıyor

Destek kaydınızın numaranızı buradan paylaşırsanız sevinirim :innocent:

54579092 :slight_smile: