Son Günlerde Yaşanan Ping Sorunları Hakkında

Selamlar değerli TurkNet Forum kullanıcıları,

Son dönemde başlayan ping, paket kaybı ve benzeri sorunların farkındayız. Bu sorunların temel nedenlerini derinlemesine inceliyoruz. Forumda bu yönde bildirimler ileten tüm kullanıcılarımızın durumunu ilgili birimlere özenle aktardık. Devamında alınabilecek aksiyonları hızlıca alacağız.

Anlayışınız için teşekkürler.
TurkNet Forum

3 Beğeni

Bu incelemenin tahmini bir bitiş tarihi yok mu? Bir haftadır bekliyoruz, en azından bir bilgilendirme yapın.

1 Beğeni

Müşteriler sorunu teşhis ettiğinde biter zira meşhur network ekibinde bu yeteneği henüz göremedik. Modem uyumsuzluğu diye çok uzun süre görmezden gelinen ipv6 sorunu böyle çözülmüştü, sonradan çıkan ikinci ipv6 sorunu ve bu ping sorunu müşteriler tarafından teşhis edilemediği için hala çözülemedi.

3 Beğeni

Aynı durumdan haftalardır muzdaripim.

Konuyla ilgili yapılan incelemeler ya da güncellemeler paylaşılsa da sürecin ne aşamaya geldiğini biz de öğrensek.

Şeffaflık bunu da gerektirir sanki?

İyi çalışmalar dilerim.

3 Beğeni

bu gibi sorunlar niye hep turknette oluyor genelde müşteri hizmetlerine yazıyorum network ekibine iletiyor sonra TurkNet kaynaklı sorun bulunmamaktadır yazıyorlar sizin bu sorunu 7 iş günü içerisinde çözmeniz lazım 1 ay sonramı çözüceksiniz anlamadım

1 Beğeni

2 hafta oluyor neredeyse bu sorun başladığından beri halen bir gelişme yok sanırım. Bir an önce çözülse keşke

1 Beğeni

Hocam Sebebi Upload Hızları İle akalı benim hızım 8 iken dalganma ve ping sorunu yoktu sonra 10 oldu şimdi çok Dalaganlama var bende sorunu Kendim çözdüm Mesela Hızım 10 ise 8e sabitledim modem arayüzünden Kesinlik Operatöre sınır koydurma Senin zararına
Ben indirme yaparken modemden sınırı kaldırıyorum online girince sınır koyuyorum !

1 Beğeni

bende çözdüm şükür

Eskiden TurkNet’ten memnundum ama artık bıktırdı gerçekten. Zaten İzmir’de oturmama rağmen 6 Şubat Maraş depreminden sonra ping değerlerinde artış var. Bir de bu 1 aydır geçmek bilmeyen akşamları oluşan ping sorunları gerçekten yeter dedirtti. Temmuz 2022 yılında “20 haftaya evinde GigaFiber var” diye bildirim geldiği için TurkNet’e geri dönmüştüm ama meğersem kandırılmışım. 15 ay oldu hala GigaFiber yok. Ping sorunu da geçmiyor. Yarın ilk işim başka firmaya başvurmak olacak.

1 Beğeni

Yaklaşık 5 gündür akşam ve gece vakitleri sorun yaşanmıyor maşallah diyelim. Diğer arkadaşlar da durumlar nasıl bilemiyorum. Sorundan müzdarip olan herkes dönüş yaparsa konuya çözüldü ya da devam ediyor tarzında daha verimli bir geri dönüş yapılır.