Son 2 haftadır yüksek ping

TurkNet 'e bunu gerçekten anlatamıyorum artık defalarca defalarca destek kaydı açtım sürekli derdimi anlatmaya çalıştım hiçbirr çözüm hiçbir yardım yok artık internete kabloyla bağlanın arkadaki programları kapatın lafını duyup ■■■■■ yerine koyulmaktan da sıkıldım yurtdışı çıkışları çook kötü ping değerlerim son 2 haftadır çok yüksek durumda bir ara düzelmişti sabit 59 ms alıyordum fakat son zamanlarda ne yaparsam yaparım 80den aşağıya düşmüyor ve bu çok rahatsız edici yardımcı olabilecek herhangi birisi varmı artık iss değişmeyi düşünüyorum çünkü

Hangi adrese doğru ping sorununuz var daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Aynı zamanda traceroute sonucunuzu da ekleyebilirseniz, biz ve diğer kullanıcılar kıyaslama yapabiliriz.

pingtest-ams.brawlhalla.com Bu adres oynadığım oyunun adresi

Selamlar @dogukanrs, bir önceki konunuzda problemin çözüldüğünü iletmiştiniz. Tekrarlamasına üzüldüm. Yalnızca tek bir oyunda mı bu sorunu yaşıyorsunuz? 57251676 numaralı kayıt üzerinden süreç inceleniyor :raised_back_of_hand:

TurkNet’in AWS’ye doğru ping değerleri gayet iyidir oysa ki. Şu anda belirttiğiniz adrese 40ms ping almaktayım ben de.

Evet tekrarları ve önceki çözüm işe yaramıyor farklı ip bloğu için interneti resetlememe rağmen ping değerlerim tekrardan yükseliyor modem mi sorun acaba diye farklı bi modem de denedim ondada ethernet kablosu değiştim yine aynı çevremdekiler sabit 55-60 alıyor onun da testini yaptım.

nerde yaşıyorsunuz acaba?

İstanbuldayım, bu da güncel ping değerleri;

ping

IP bloğunuz sistem üzerinden güncellendi. Sorun devam ediyor mu?

Ediyor malesef

57251676 numaralı kaydınız üzerinden geri bildirimde bulunursanız net uzman arkadaşlarımız yineleme işlemi yapacaktır :raised_back_of_hand:

1 Beğeni

Merhaba alperen bey iyi çalışmalar aynı sorunu bende yaşıyorum,
Ip bloğu güncellemesi yapabilir miyiz bilgilerimi size göndersem?

Selamlar, destek kaydı oluşturup ekiplere durumu iletirseniz gereken işlem sağlanır. Çözüm süresi uzar veya aksi bir durum olur ise kayıt numaranızı buradan iletebilirsiniz :raised_back_of_hand:

1 Beğeni

Değerli @alperenatici

2684*** aboneliğime ait, 57321219 numaralı destek kaydım ektedir. Bilgilerinize sunarım.