Son 10 gündür olan sık sık kopma problemi

Son 10 gündür anlamadığım şekilde kopma yaşıyorum. Dsl lambası gidip 30 saniye 1dk icinde geri geliyor. 3 kere talep oluşturdum fakat hattınızda sorun gözükmüyor diyorlar. Modemi köprü modunda kullandığım için sistemde gitmedi gözüküyor aslında gidiyor. Ekteki fotoğrafta görebilirsiniz. Ekip istediğimde kendiniz çağırabilirsiniz tanıdık varsa diyorlar ne yapacağım bilmiyorum 4 5 aydir sorunsuz kullanıyordum.


Bakalım çözülecek mi

Şimdi fark ettim kopmalar sanırım 10 gun once uploadimin 8den 15e çıkmasıyla olmuştu. Suan dowland 50 fakat upload 1e düşmüş kopma yok gibi. Yarın 8e sabitlemelerini isteyeceğim umarım çözülür yoksa iç tesisati cat6yla değişeceğim mecbur.

Eğer eklerde bir problem oldu ise sık sık kopma yaşayabilirsiniz. İlk etapta modem arayüzünden zayıflama snr ve crc hata kısmına bakın crc hataları yüksek ise modem bir süre sonra hattı düşürüp tekrar bağlar.

Selamlar @Aberforth, 24 saati aşkın süredir kopma yaşamadığınızı görüyorum. Bakır altyapılarda günde 3 kopma olağan kabul edilir. Sorununuzun çözüldüğünü görüyorum. Keyifli kullanımlar.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.