Son 1 haftadır hızım aşırı derecede düştü

6-7 Mart tarihlerinde 1-2 kez internetim kesildi. O güne kadar 65-75 mbps arası bir hız alıyordum ancak o günden beri 16 mbpsden yüksek hız alamıyorum. Destek kaydı açtım ancak TT önce sahada sorun tespit edildi diyip sonra da sorun iç tesisat kaynaklıdır diyerek geçiştiriyor. 1-2 aydır aldığım hızlara baktığımda bunun normal olması mümkün değil ancak bir türlü sonuç alamıyorum. Hat değerlerim de şu şekilde; Screenshot_1

not; daha öncesinde kopma gibi sorunlar yaşamadım.

Merhabalar, muhtemelen size ilk seferde açtığınız kaydınızda dedikleri gibi sahada bir sorun yaşanıyor. Daha sonra yerel operatör ekipleri sorunu iç tesisata atmış olabilir :frowning: Siz bu durumu tekrar bir kayıt açarak bize iletin. Arkadaşlarım detaylı olarak kontrol ederek size yardımcı olsunlar. Süreç içerisinde istediğiniz cevapları alamazsanız ve size detaylı bilgi vermezlerse bana özel mesaj üzerinden ulaşın. Ben size yardımcı olacağım.

Sorunumun çözülmediğini ve iç tesisatımdan kaynaklanmadığını düşündüğümü destek kaydımda tekrar belirttim, tekrar kontrol edilecek. Eğer çözülemez ise ulaşacağım, ilginiz için teşekkürler.

1 Beğeni

Hat zayıflaması yüksek görünüyor. Kendi kontrollerinizi yapıp bunları da destek kaydınıza ekleyin. Kendinizin yapabileceği kontroller şunlar. Modemi fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar kurulum yapmak, modeme gelen kabloyu kontrol etmek (ezilme kırılma kontrolü) spliter kullanıyor iseniz onu söküp hattı direkt modeme bağlamak.