Son 1 haftadır Gigafiberde yaşanan sorun

Selamlar uzun zaman sonra tekrardan konu açmak zorunda kaldım, son 1 haftadır discord olsun cs2 olsun benzeri oyun ve programlarda pingim belli bir süre fırlıyor sonra normale dönüyor, ekstra olarak uploud değerimde düşüş yaşanıyor TurkNet Online İşlem Merkezi’e erişemediğim için konu açtım. Ben modemimi güncelledim ayarlamalar yaptım lakin fayda yok esenler’de oturupta sorun yaşayan varmı?

Selamlar @Hasan_Enes, anlaşılan kimsede benzer bir sorun yok. Bireysel bir sorun yaşıyorsunuz. Forum profilinizde müşteri numarası hatalı. Ek olarak online işlem merkezine ulaşırken nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?

müsteri numarası eski kalmış olabilir, TurkNet Online İşlem Merkezi’e erişmek için sms geliyor lakin telefonum arızalı olduğu için erişim sağlayamıyorum. Müşteri numaram 3249711

Sizin için 77155023 numaralı kaydı oluşturduk. Bu kayda istinaden inceleme ve işlem gerçekleştirilecek.

1 Beğeni

Hattımda az önce bir kesinti yaşandı sanırım işlem yaptılar 1-2 gün kullanıp tekrardan bildireceğim buradan şuanlık bir sorun yok gibi duruyor iyi günler.

1 Beğeni

Sorun çözülmüş gibi teşekkür ederim.

Keyifli kullanımlar dilerim :+1:

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.