Sokaktaki gigafiber kablosu koptu

Pazartesi(07.04.2025) sabah saatlerinde yan bina yıkıldı ve fiber kablolarımızı kopardılar o günden beri los ışığı kırmızı yanıyor ve hala düzeltilmedi 3 gün oldu ancak ne gelen ne giden var sadece 1 kere türk telekom ekipleri geldi ve boş boş etrafa bakıp geri gittiler zamanı doldurmaya gelmişler , mahalle olarak zaten 10 15 hanenin interneti yok yardımcı olursanız memnun oluruz destek kaydı numaram 87044209

Merhabalar, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Destek kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçtik. Kısa süre içerisinde destek olunacaktır, gelişmeleri bildireceğiz. Sürecinizi OİM üzerinden takip edebilirsiniz.

Türktelekom ekipleri dün geldi, kabloları yeniden döşediler ancak ben bizimkileri de onlar yapacak zannediyordum ama onlar biz yapmayacağız dediler . Acaba TurkNet ekipleri ne zaman gelicek artık kendi internetimi bitirdim yeni internet paketi aldım çünkü ekonomik olarak da çok zarar veriyor bu durum

Ekipler mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir, sorunu bir an önce çözümleyeceğiz. :pray: Konuyu yakından takip ediyoruz.