Sokağımdaki bütün binalarda fiber var benim binamda gözükmüyor

Merhaba,3 hafta önce sokağıma ve binalara fiber altyapı çekildi ayrıca bina içlerindeki dairelerdende kutuya kadar fiber kablo çekildi sokağımdaki bütün binalara 2.haftada fiber hizmeti ve satışı açıldı ancak benim binamda bütün sistem kurulu olmasına rağmen altyapı sorgulamada altyapı yok gibi bir ibare çıkıyor diğer binaların sorgulamasında ise 100 mbps fiber altyapı görünmekte.TurkNet tarafına destek kaydı açtım Türk Telekoma şikayet kaydı oluşturduklarını söylediler ve bana geri dönüş yapılacak dediler ancak herhangi bir geri dönüş yapılmadı bu konuda yardımınızı istiyorum.Fiber çalışmaları başladıından beri hızımda çok büyük bir düşüş var.

GigaFiber süreçleri; yatırım, planlama, iş sırası, yoğunluk, izinler ve prosedürler gibi pek çok faktöre bağlıdır. Eğer GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet üzerinden başvurunuzu yaptıysanız, başka bir adım atmanıza gerek yok. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanızı diliyoruz!

ondan bahsetmiyor, dairelere kadar çekildi diyor, abonelik olmadan TurkNet dairelere kablo çekmiyor ki, bunu bilmiyor musunuz, bahsettiği çekilen kablolar bu konu turktelekom altyapısıyla ilgili, turktelekomun kendi çektiği fiber bu gigafiberle ilgisi yok