Snr ve Ulaşılabilir Hız

Merhaba, Keenetic Extra Dsl kullanıcısıyım. Bu modemde Snr değeri varsayılan 8 olarak görünüyor. Bu haliyle TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi’den pakedimi 100 Mbps yapmalarını istemiştim onlar 100 ayarladıklarını ama Türk Telekom’dan dolayı 85 civarına ayarlayabileceklerini söylemişlerdi. Ölçüm yapmıştım 77 çıkmıtı bana gelen. Bende kabul etmedim 35 mbps kullanıyorum şuan. Peki ben bu Snr değerini düşürsem onlara tekrar bilet göndersem 100 mbps ayarlayabilirler mi? Çünkü snr değerini düşürdüğümde 100-120 olarak görünüyor ulaşılabilir hız. Size snr değerine hiç dokunmadan hat değerlerimi atayım.


Görmüş olduğunuz atanabilir hız Snr ile düşürdüğümde 120 civarı oluyor.

Bu değerler 75 te almaz ama sen bilirsin

77 almıştım denediğimizde destek ekibiyle. Birkaç gün önce Türk Telekom kaynaklı arıza olduğu yazıyordu bulunduğum bölgede, o günden sonra değerlerim biraz kötüleşti malesef.

Çalışma yapılırken kablolara zarar vermiş olabilirler o yüzden snr değeriniz düşmüş 50 mbit iyi olur şuanlık değerler ile online işlemler üzerinden modem uygun hızla buluşmuyor diye arıza kaydı oluşturun tt saha ekipleri kontrol etsin çok net şekilde fiziksel hasar yoksa düzeltmeleri uzun sürer aynı sorunu ben yaşıyorum halen bekliyoruz

1 Beğeni