Snr margin sorunu

Modemi kaç defa yeniden başlatmama rağmen snr marginim 31.7 iken standart birden yükselmeye başladı 34 35lere kadar daha fazlası yükselmeye başlıyor sizce nedendir

Aynı saha dolabına bağlı olduğunuz abonelerden bazılarının elektriği kesilmiş olabilir ayrıca snr marginin artması iyidir neden kötü bir şeymiş gibi yazdınız ki?

Snr margin yüksek olduğu halde sürekli kopmalr yaşıyorum çünkü ortalama 31 kullanıyordm genellikle hiçbir sıkıntı çıkmıyordu size danışayım dedim az bile yardımınız dokunur dedim

Hangi modemi kullanıyorsunuz? Log kısmı açıksa atabilir misiniz? Büyük ihtimalle dsl bağlantınız değil de pppoe bağlantınız kopuyor.

Nasıl bir kopma yaşıyorsunuz internet ışığı mı kırmızı oluyor?

internet ışığı dsl ışığı sönüyor tekrardan geliyor modem daha yeni aldm bozuk olması imkansız

Snr veya zayıflamada bakmanız gereken bölüm d1 alanı

hat degerlerı gayet normal bence cunku bendede aynı modem benden ıyı sıızn degerler kopma vs sorunum yok.
sızın baglantıları gozden gecırip kontrol edebılırsınız
degerlerınız zayıf dııl o kadar

Modemi yeni aldığından bahsetmişsin, önceki modeminde de benzer sorunlar varmıydı ? Birde elektrik gitse komşuların hepsi kopsa bile hızın 30 dan 100 e kadar çıkamaz. Ya dsl zaten destekliyordu paketin 100 e yükseltildi yada bağlı olduğun dslam değişmiş olabilir. Dsl max oranı sen 30 kullanırken de 100 ve üstümü gösteriyordu ?

Merhaba sorun modeminizde gibi gözüküyor Telekom un verdiği 9970 model modemler sıkça bunun gibi sorunlar yaratıyor size tavsiyem deneyebileceğiniz başka bir vdsl destekli modem ile deneme yapmanız.

1 Beğeni