SNR Değeri ve Düşük Upload Problemi

Hali hazırda TurkNet abonesiyim. Değerlerim bunlar.

Yayın açmak istediğimden uploadımı yükseltmek istiyorum. SNR değerimde düşük çıkıyor.

Sorunumu tam anlatamamışım. Normalde altyapı kontrolü yaptığımda 66 mbps download 15 mbps uploada kadar desteklendiği yazıyor ancak aldığım veriler ortada. Bilen bir yetkili ilgilenebilir mi acaba lütfen?

D1 snr margi ve hat zayıflama değerleri sınırda görünüyor. Upload konusunda ise destek kaydı açarak talepte bulunabilirsiniz.

Sorgulamalarda çıkan sonuçlar tamamen tahminidir, gerçek sonuçları modemde gördüğünüz bu değerlerdir. Şu durumda bundan daha yüksek bir Upload hızı almanız pek mümkün değil. Bina içi tesisatı gözden geçirmenizi tavsiye ederim, eğer 30-40 senelik eski bir binada eski tesisatı kullanıyorsanız aşağıdan modeme kadar yeni bir kablo çekmeniz gerekebilir, bu sayede hızlar artabilir.

1 Beğeni

Destek kaydımı oluşturdum bekliyorum. Hatırladığım kadarıyla önceki çağırışımda ankastrede hız değerleri biraz daha farklıydı. Binamız 12 yaşında bu arada.

Destek talebime yanıt olarak 50 mbps kullanabiliyorsunuz internetinizi düşürmemi ister misiniz dendi. Düşürüldü ama yinede upload aynı. Lütfen yardımcı olsanız portlarda sorun var mı kontrol ekibi gelse. Eskiden download olarak 48mbpsleri görürken şimdi 43 görüyorum. Onu geçtim upload büyük sıkıntı yaratıyor. Özel olarak ilgilenebilecek yetkili yok mudur?

Ne altyapı sorgulamasındaki 67 mbpsyi alabiliyorum ne düzgün bir upload.