Selamlar eski dostlar Bir vesile ile geldim tekraren. Acaba bu hatta DSLAM kilidi mi mevcuttut ? Gördüğüm kadarı ile yüksek hıza mani bir durum yok ama burada sürekli hızlar.
Şimdiden teşekkürler
Selamlar eski dostlar Bir vesile ile geldim tekraren. Acaba bu hatta DSLAM kilidi mi mevcuttut ? Gördüğüm kadarı ile yüksek hıza mani bir durum yok ama burada sürekli hızlar.
Şimdiden teşekkürler
Hattınız olması gereken değerlerde. Ancak bi DSLAM kilidi mevcut. Download tarafınız iyi, upload tarafı düşük kalmış. Profilinizi 100/20 yapmalarını isteyebilirsiniz. Upload tarafı 20 olması gerek. Modem üzerinden de SNR değeri yaparsanız daha sağlıklı çalışır. Stabil SNR değeri : 8db
DSL ayarlarında ek ayarlara girip VDSL SNR’yi 2 yapın, eğer hız artarsa kilit yoktur, artmazsa kilit vardır.
Yıllar geçsede TurkNet değişmiyor belli. Bir şey yazdık
Download Mbps
59.99
Upload Mbps
7.42
Hattın geldiği duruma bakın. İnsan pişman oluyor bir şey sorduğuna/istediğine. Klasik Turk.Net maalesef
Bu olayın TurkNet le alakası nedir? Alt yapıyı Türk Telekom sağlıyor. TurkNet yapabileceği bir şey bulunmuyor bu konuyla alakalı.
Önerinize uyup kendilerine yazdıktan sonra hat daha da kötü oldu. Sanırım muhatap sorunuzun yanıtı bu. Kendilerinden isteyin ama sorun olursa telekom Yıllar geçmiş ama aynı hikaye sürüyor hem forumda hem teknik olarak.
Ben TurkNet personeli veya destekçisi değilim. Sizler gibi hizmet alan müşterisiyim. Bir tek TurkNet kullanmıyorum. İşim gereği tüm operatörlerde aboneliklerim bireysel ve kurumsal olarak bulunmakta. (TurkNet, Superonline, Millenicom, Türksat, Vodafone) gibi firmalardan da hizmet almaktayım.
O yüzden işleyişi bildiğim için, size yardımcı olmak istedim sadece.
Herhangi bir sorun olduğunda destek kaydı açmaya korkuyorum valla. Ilk yaptıkları iş hemen hızları düşürüp sabitlemek. Nasılsınız diye destek kaydı açsam bile ilk olarak bunu yapıyorlar