Cümleten selamun aleyküm hayirli ramazanlar simdi anlatacğım konuda turknetin sistemlerini guncel tutmamasi, bu konularda tecrubesiz ve aciklarindan kaynaklanan bir sorun oldugunu dusunuyorum hali hazirda 4-5 yildir TurkNet kullaniyorum gectigimin senenin son aylarinda gigafiber altyapisi geldi ve ona talepte bulunarak gecis yaptik dun sabah ailecek evden ciktik geldigimizde internet yoktu direk ariza kaydi actim zaten otomatik cevaplar ile dolu destek kaydi genel bir ariza var denilerek cevaplandi daha sonrasinda bu sabah tekrar basvuru actim karsi dairemde var bende yok diye ardindan gun icinde ekip yonlendirildi ve gelen ekipteki arkadasin cevabi bina icerisindeki dolaptan kablonuz kesilmis yonunde oldu nedeniyse bir ust daire basvuruda bulunmus ve abonelik islemine gelen arkadaslarin port yok denilerek genel merkeze yaptigi donus ile bos port var diyerek cevap verilmis ve benim hali hazirdaki aktif kablom ve aboneligim gorunmemis kablom kesilerek portuma ust dairenin kablosu cekilerek ust dairemin kullanima acilmis ve ben kutu cekilir cekilmez ilk gecisi saglayanlardanim altyapi geleli yaklasik 6 aydan fazla oldu nasil olurda dairem gozukmez arizaya gelen arkadasta servis forumuna olayi aynen oldugu gibi yazmis ve form elimde bulunmaktadir bina icerisinde ve disarisinda kamerada mevcuttur TurkNet buna nasil cevap verecek acaba her telefonda gorustugum kisi boyle bir sey olamaz diyor e olmus iste ayrica 12 dairelik apartmana 4 port nedir ama kutuya baktigim zaman pelte anlayamadim size assagiya servis formu ve kutu fotograflarini birakiyorum yorumlarinizi bekliyorum
1 Beğeni
Merhaba, ilettiğiniz bilgileri ekibimizle paylaştık. Konuyu inceleyip kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.
12 dairelik apartman icin yeterli olmadigini soyluyor herkes kutuyu degistirmek zor olmamali boyle bir firma icin gerekeni yaparsaniz sevinirim
1 Beğeni