TurkNet internet abonesi olmak istiyorum başvurdum sistemden baktılar 54mbps ye kadar vdsl2 destekleniyor denildi.Ama altyapı bağlaması için türk telekom ekipleri geldi direkten bir cihazla değerlere baktılar bana 14mbps üstü internet hizmeti alamayacağımı, altyapımın 8mbps paket için ideal olduğunu söylediler.Bunun üzerine TurkNet teknik arıza ile biz ilgileneceğiz herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok dedi.Aradan 1 hafta geçti tekiz iletişimden biri geldi sorunlarımı söyledim türk telekomun söylediklerini onada söyledim.Sözleşme kağıdındaki değere baktı 54mbps ye kadar desteklediği yazıyordu.Bu değeri bana göstererek,Türk telekom ekiplerinin buna karışmaması işlerinin sadece altyapıyı bağlanması olduğunu söyledi.TurkNet abonelik sözleşmelerini aldı birkaç işlem yaptı direğin fotoğrafını çekti gitti. (Altyapı çalışması yok gelişme yok evrakları vermemem lazımdı diye pişman oldum ama neyse).Aradan birgün geçti türk telekom ekipleri yine aynı kişiler telefonla aradı açamamıştım 1 saat sonra geri döndüm aradım tekrardan dediler geçende gelmiştik sizin altyapı desteklemiyor.Sistemdeki değer yanlış gösteriyor dediler 8mbps destekler dediler bende tamam dedim iptal edeyim ozaman dedim kapadım.
Türkneti aradım sorunlarımı dile getirdim pek açıklayıcı olamadılar bende iptal etmek ZORUNDA KALDIM. Aradan 3-5 saat geçti mail ile bu değerleri bana gönderdiler ne olduğuna dair bir bilgim yok.
Bizim burda yoldan şirketler için fiber altyapı geçiyor ve yol ile bizim müstakil evimiz dip dibe bu sorunları nasıl çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler…
35 mbit internet vermişler altyapı 150 mbite kadar destekliyor.
Hat kaliteniz çok iyi 100 mbps rahat kullanırsınız.
Bana türk net çalışanları diyorki buraya gelesiye kadar anca 8 mbit alırsın diyorlar ama siz 100-150 diyosunuz ben 35mbit sorunsuz alsam dua edicem bu değerler doğrudur değilmi gönderdikleri birde iyimi bukadar değerlerim benim
paketimi 100e yükseltirken TurkNet tarafından arandım hattım max 130 download ve diğer değerlerin çok iyi olmasına rağmen 46Mbps den yüksek alamazmışımmm dediler
dedim siz boşverin bana 100 tanımlayın ve hattınız güzel 100e yakın değerlerde alabilirsiniz
Türk telekom personeli bana neden 8mbit gibi gülünç rakam alabileceğimi söylüyorki acaba altı üstü kablo çekecekler.Üşendikleri içinmi öyle diyorlar ki anlamadım şimdi.