Sinyal problemi :((

21 şubatta nakil için başvurdum. 27 şubatta ekipler gelip modemi bağladılar. türk telekom sinyal göndermeliydi biz gelmeden önce ama göndermemiş dediler. kayıt oluşturuyoruz dediler. o gün bugündür hala bekliyorum. kaç kez müşteri temsilcisiyle görüştüm sayamadım. türknetin turk telekoma açmış olduğu arıza kayıt numarasından kontrol ettiğimde dsl ışığının yanmaması genel arızayla ilişkilendirildi yazıyor. halbuki apartmanda herkesin interneti var. türk telekom’un hatası gibi geliyor bu durum ama TurkNet de aşırı etkisiz bu süreçte. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Merhaba, süreci kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

isim yerine yazdım abone numaramı. turk telekom arıza kaydında kontrol ettiğimde genel arıza ile ilişkilendirildi yazıyor hala. TurkNet online işlemlerden dijital onarımı çalıştır dediğimde de “yaptığımız ilk kontrollerde hizmetinizin bulunduğu bölgede planlı çalışma dolayısıyla kısa bir süre hizmet veremiyoruz” uyarısı veriyor. halbuki böyle bir durum yok. aynı apartmanda “0001045695” devir nolu TurkNet abonesi internetini sorunsuz kullanmaya devam ediyor. yalan yanlış bildirim veriyorlar ve bu sebeple hizmet alamıyorum şu an ne türk telekom ilgileniyor ne de TurkNet. kafayı yiyeceğim artık.

Cansu Hanım, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Konu hakkında ekiplerden bilgi bekliyoruz. Sürecin hızlandırılması adına iletişime geçtik. Kısa süre içerisinde gelişmeleri bildireceğiz.

Arama talep ediyorum türknetten. Ne yapmışlar bugüne kadar konunun çözümlenmesi için merak ediyorum.