Yine klasik günlerimden bir tanesi Saat 10-11 suları ve ben derin bir uykudayım. Aman Allahım bir baktım mp5 sesi, Yastık başım duvara baktığı için, kulağımın dibinde alıyorum sesi. 10 20sn şuur bulanması ve sonrasında idrak meselesi :)) o ses, mp5 seri atış değil darbeli matkap sesiymiş, bir hışımla açtım camı tam saydıracaktım ki, binaya kablo döşeniyor, dedim hayırdır ? cevap: abi TurkNet fiber çekiyoruz. Ben şok, nediyosun kanka ya terlemişsin su içermisin, sigara ikram edeyim filan çıktım dışarı tabi. çalışanlar planlı gidiyoruz bitirmemiz gerekiyor işimiz yoğun deyip çalışmasına devam etti. Biraz izledim vs. sonra işe gittim 2gün geçmeden yine uyuyorum bir ses daha, bu sefer yemem tabi, Aha dedim kutuyu takıyorlar. çıktım baktım, Kutuda şu yazıyordu, "Çok şanslısınız, binanızda 1000 mpbs ışık hızında internetiniz var. Aylar önce konu komşu başvurular vs çok uğraşmıştım, karşılığını görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Gelmesi gereken mutluluğun Beklemediğiniz anda gelmesinin hazzı başka oluyormuş, Teşekkürler TurkNet demiyorum, çünkü güncel haritanızda planlama, aktif ve çalışma devam ediyor kategorilerinde mahallemiz yok :d yahu kutu bile takıldı. eminim bir kaç aya aktif olur. Teşekkürler TurkNet.
3 Beğeni
Hiç bu kadar iyi anlatılamazdı
1 Beğeni
Hangi ilçe ve mahalle acaba ?
H.o öncelikle. Sebebi şu ki o harita resmi bir harita değil, tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmuş bir harita…
2 Beğeni
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.
Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi.