Sene 2025 ama 1 ay boyunca kablo sorunu düzeltilemiyor

5 gündür internet yok. Bir sürü destek kaydı bıraktım ve bana 1 ay süreceğini kablo koptuğunu söylediler. Ücra bir köy kasabasında yaşıyor olsam bu durum belki sorun olmazdı ama Ankara’da yaşıyorum ve öyle ücra bir köy kasabasında değilim bir kablo kopma durumu 1 ay süremez. Eğer sizin çözümünüz 1 ay sürecek ise başka bir internet kullanmayı düşünüyorum diye tekrar destek kaydı açtığımda ise bana bu gün 19.15 te interneti kullanabileceğime dair destek notu illettiler. Fakat değişen bir şey olmadı ben onlara güvenerek kendi internetimi kullandım ve su anda telefon internetim de bitmek üzere en azından yalan söylemeyip biz bu durumu cozemeyecegiz diyebilirlerdi. Türknetten belli bir süre memnun olarak kullandım fakat yaşadığım şu durum beni koparticak galiba. Bir kablo değişiminin bu kadar uzun sürmesi inandırıcı gelmiyor ne yazık ki bana.

Merhaba @Meksen , hizmetinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Ekledim istediğiniz gibi müşteri numaramı ama ben teknik desteğin beni sürekli bir gün ertelemesinden sıkıldım. En azından doğru bir bilgi verilsin yapamıyorlarsa yapılamıyor bu sorun densin biz de kendimizi ona göre ayarlayalım.

Arızanızın ön görülen çözüm tarihi 08/01/2025 19:29’dur. Arıza durumuna göre çözüm süreci değişebiliyor. Arka planda süreçleri hassasiyetle takip ettiğimize emin olabilirsiniz.

Bakınız bana diyorsunuz ki şu saat ben o saatte olmayacağını biliyorum. Bundan da eminim bana sürekli erteleme söylemek yerine diyorum ki size doğru tarihi söyleyin diyorum

Arıza durumu ve çalışmanın seyrine göre süreç değişebilmektedir. Ekiplerden aldığımız bilgileri sizinle paylaşıyoruz.

Süreci o kadar kötü yönetiyorsunuz ki gerçekten soğumaya başladım verdiğiniz saatte geçti tarihte geçti 1 haftadır 1 sonraki güne erteliyorsunuz gerçekten doğru olanı söyleyin artık

Sorun kaç günde düzeldi ya da düzeldi mi? Benimde internetim 09.01.2025 tarihinden beri yok, 04.02.2025 tarihine kadar düzeleceğini yazdılar. Hemen hemen 1 ay internetsiz kalacağım.

Gerçekten çok saçma ve talihsiz bir süreç yönetimi olmuş umarım sorununuz daha fazla uzamadan kısa sürede çözülür

Sizin düzeldi mi internetiniz?