Sayfalara erişemiyorum, hız problemi

18.01.2024 tarihinden beri inanılmaz bir hız problemi yaşıyorum. Sayfalar açılmıyor. Fakat garip bir şekilde 480p youtube izleyebiliyorum. Modem arayüzünde tam hız aldığım gözüküyor anlayamadım. Bir çok kez modemi resetledim fakat fayda yok.

D1 hat zayıflama değeri yüksek görünüyor. Daha önce bu şekildemiydi bilemiyorum ama isterseniz modeme gelen kablonun ek yerlerini kontrol edin. Spliter varsa onu iptal edip modemi direkt bağlayın. Eğer daha önce de hat değerleriniz bu şekilde ise modem ara yüzünden dns adrresinizi değiştirip deneyin.

Selamlar @snycn21, hattınız ile alakalı birkaç işlem uyguladım. Problem devam ediyor ise moderatörümüzün tavsiyelerini uygulayabilirsiniz.

İnternetim de iyileşme oldu google vs. hızlandı fakat hala çoğu sitede sorun yaşıyorum. Mesela hız testi yapmaya çalışıyorum turk.net üzerinden, ping değerinden sonra download değerini ölçmeden server hatası veriyor.


Sonunda yapabildiğim bir test.


Burada ki dns yi değiştiremiyorum modemim TP Link TD-W9970

Hız testlerinizi kablolu ve İnternet Hız testi: Geniş bant bağlantınızı test edin - nPerf.com adresinden yapmanızı rica edeceğim. DNS konusunda @tnetwork @moderators yardımcı olmak isteyebilir.


Buyrun

Kayıt oluştururken teknik bir problem yaşadım. 0 850 288 80 80 ve Online İşlemler - TurkNet üzerinden destek kaydı oluşturmanızı ve ilgili testleri kayıt üzerinden paylaşmanızı rica edeceğim.

Maleesef ki bende kayıt oluşturamıyorum bir çok kez denememe rağmen ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Önce bağlantıyı kes yapacaksınız. Sonra düzenle kısmından yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Müşteri hizmetlerimi aradığımda 2 aboneliğim olduğu söylendi bende ilk aboneliğimin adsl kurulum şifrelerini aldım. Modeme bunu girdim ve sorunum düzeldi. Gezgin internet kullanıyorum ve 2. Aboneliğim gezgin internet açıldıktan sonra açılmıştı.

Şu an sorun giderildi ise konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. İyi günlerde kullanın hizmetiniz. :pray: