SAYE Kampanya Desteğiniz Gerekiyor!

Ön başvuru alıyorlarmış gibir’de o şekildeymiş başvuran çok olmazsa bu fiyatlara kimlere satmayı hedefliyorlar acaba?

Olmaz özellikle GIBIR firmasında 200mb 175 TL yani bu adamlar karsız paket mi satıyor ki aşşağıda yazdığı gibi “Fiyatlara vergiler dahil değildir” hal böyle olunca o tabloda ki fiyatlar inandırıcılığını yitiriyor.

Belki, ön kayıt için indirimli bir AL-SAT programı olabilir ama yine düşük ihtimal.

Fiyatlar şaka gibi. Asla 1 Gbps alamayacağız… Bu kadar pahalı fiyatları gördükten sonra Türk Telekom’un alternatif operatörlere; "Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz"i dalga geçmiş gibi algılıyorum ister istemez… Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

1 Beğeni

Fiyatları yazmışlar hocam bilgi için bende aradım telefon görüşmesi yaptım 1000 down 20 up’a 750₺ fiyat çektiler indirimden ziyade bindirim gibi duruyo.

Hani kendi altyapılarında uygun fiyata verseler diğer iss’lere bu fiyatları çekseler belki dalga geçiyorlar diyebilirizde bunlar iss’lerden çok milletin aklıyla dalga geçiyor gibiler gerçi alıştık son yıllarda her mevzuda aklımızla dalga geçilmesine onun yeri ayrı ama bilemedim açıkçası hatta dün gibirnet’e wp’den de yazdım fiyat mevzusunu açıklama gereği bile duymadılar.

1 Beğeni

Kimse almaz demeyin. Aylık 500 lira verecek cengaverler var forumda :rofl:

1 Beğeni

Çok geride kalmışız çok avrupa bizi kıskanıyor sözde imzaladım

Bu ay bitene kadar umarım gerekli sayıya ulaşırız.

Son 31 kişi kaldı, son bi destek ile bitirelim.

1 Beğeni

Yeterli sayıya hala ulaşılamadı, lütfen destek olalım.

Ara sıra konuyu yukarıda tutmamız gerek. Arkadaşlar hep birlikte destek olalım :innocent:

2 Beğeni

Son 28 kişi kaldı pek zannetmiyorum geleceğini

Bende imzaladım. Umarım olur bu iş. Port madem kiralanıyor üzerinde ne yapılacağı da kiralayan firmanın hakkı olmalı. Ben hattım desteklediği halde 50 mbps üstüne çıkamıyorum bu yüzden. Malum telekom izin vermiyor.

+1000 de olsa fayda etmeyecektir. Boşa çekilen kürek.

1 Beğeni

Çok az kaldı arkadaşlar, umarım bir netice alınır.

2 Beğeni

Saye için son 16 kişi bakalım nasıl bir netice olacak.

1 Beğeni

Bende imzaladım ama pek birşey olacağını sanmıyorum daha önce de denenmişti sanki bu bir gelişme olmadı diye hatırlıyorum

1 Beğeni

İmzaladım ama bu saatten sonra TurkNet in saye yatırımı yapacağını sanmıyorum elinde gigafiber gibi bir planlama varken saye gereksiz olur diye düşünüyorum.

Santralde ki uzak yapa abonelerini saha dolaplarına alsa nasıl olurdu?

1 Beğeni

Teorik olarak çok güzel bir proje fakat pratikte maliyeti çok oluyor onun yerine fiber omurga kurup tamamen kendi altyapını oluşturmak uzun vadede daha avantajlı ve ucuza geliyor.

1 Beğeni