Saye böyle gelecekse hiç gelmesin

doğruluğundan emin olmadığımı belirteyim saye sisteminde reddedilen teklif için sunulan rakamlarla ilgili bir paylaşım gördüm ki eğer doğruysa sayeden sonra internete sağlam bir zam yapılacak gibi duruyorkaş yaparken göz çıkarmakta üstüne yok bu adamların

Başka bir konuda bahsetmiştim ama Turk Telekom’un kafası bir ayrı. Aradım bugün 100Mbps üzeri hız istediğimi belirttim. Bana Türkiyede hiçbir firmanın 100Mbps üzeri hızı btk nedeniyle veremeyeceğini söylediler. Bende ama Superonline 200 Mbps TurkNet ise 1 Gigabit verebiliyor siz neden veremiyorsunuz dedim. Cevap bile veremediler. Kafaları az hizmet kasa kasa para mantığında.

7 Beğeni

maalesef öyle toptan fiyatlandırmaya baksanıza 20 mbps için 96 tl diyor şaka gibi

1 Beğeni

Allah bizi bu TT den kurtarsın.Çağ dışı internete Akıl almaz paralar ödüyoruz resmen soygun dolandırıcılık başka birşey değil

2 Beğeni

amin İNŞALLAH biran önce kurtuluruz. Sunduğu fiyatlar zaten hizmet kalitesini arttırmaya gönüllerinin olmadığının göstergesi.

2 Beğeni

orada da ping sıkıntısı yaşarız gıbı duruyor umarım yanılıyorumdur.

İşe yaramaz zira şuan hâlâ en hızlı ve mantıklı, ayrıca da bakım masrafı az olan çözüm Fiber. Amma velakin maalesef ki TT hâlen hızlı bir şekilde en azından bütün illerde santrale kadar Fiber veremedi. Bakır fiyatı değerliyken bana göre bunu hızlıca hayata geçirmesi lazım zira sonradan Fiber yatırımıyla uğraşmak bir tık daha maliyetli olacak.

4 Beğeni

Türk telekom daki borçlarla devam ettiği için yapıyor olmasın :d adamlar konuşuyor videoda tek türk telekomun gücü yeter alt yapı gelmesi için diye büyütüyorlar. Türk telekoma kalırsak gittik . Yeni yeni izin çıkmaya başladı TurkNet 'e

1 Beğeni

SAYE’yi önemseyen, isteyen biri olarak, fiyatlar bu şekil de olacaksa hiç gelmemesi yerinde olur.

4 Beğeni

bunlar reddedilen teklif ama toptan fiyatı buysa biz 20 mbps interneti 200 tl altına alamayız maalesef:(

2 Beğeni

Başında Türk olan her kuruluş müşteriyi sevme derdine girmiş.

2 Beğeni

Bağlı olduğunuz dolaptaki DSLAM üzerinde kontrol sağlayabilme yetkisinin sizin servis sağlayıcınıza sanal olarak teslim edilmesi. Bu şekilde trafik saha dolabından itibaren sizin operatörünüz kontrolünde yönetilir. Yani istediği kadar download ve Upload hızını tt diretmesi olmadan sağlayabilir. Santral tarafında da istediği yönlendirmeleri hazır altyapı üzerinden aktarıp çevirebilir. Yani altyapı kirasının tam olarak karşılığını alabilir. SAYE’de TT sadece hatta sahip olup üzerinde kontrol yetkisine sahip değildir.

3 Beğeni

haha olayı yanlış anladınız sanırım bunlar toptan fiyatları operatörlerin port kirası bu kadar olacak şuan kirası 30 tl olan port için aylık 100 tl ödüyorsan o zaman aylık 20 mbps için kiralanan portun ücreti 96 tl yani 20 mbps internet minimum 200 tl olacak ki şuan olduğu gibi 3 katına satılırsa 300 tl yi bulucak:) @alihann_gundogu