Santrale fiber gelmesi

Bağlı olduğum santralın yanına fiber santrali kıydılar ne zamana aktif olur bilgisi olan var mı

Şuan vdsl kullanıyorsan hali hazırda sokağında fiber geçiyordur zaten.O geçen ana hat fiber kablodan senin binana kadar fiber kablo çekilir gerekli cihazlar konur sonra konulan kutudan da dairelere fiber kablo çekilir.

Santral falan pek anlamadım.Misal bizim 5 metre yanımızda 3 senelik binaya fiber çekildi sokaktan geçen kablodan kazı yapılarak.Bazen kazıya bile gerek olmiyor rögar kapağından falan da hallediyorlar.Bizim binanın girişini kazdılar dedim herhalde fiber çekiyorlar çalışanlara sordum yan binaya çekiyoruz dedi :slightly_smiling_face: Eee abi bir uç da bizim binaya getirin biz 30-40 mbps alıyoruz kutunun içi kırık dökük rezalet halde zaten kazı yapıyosunuz dedim yok proje onaylanmadı bilmiyorum dedi.Bu binaya da gelecek merak etmeyin dedi.2 senedir bekliyoruz :sweat_smile: Yan binada 1000 mbps ftth,bizde de 30-40 mbpslik vdsl altyapı var.Modemim hataları tolere etmese onu bile alamıyorum :slightly_smiling_face:

sokaktan geçmiyor fiber daha ilk defa geliyor buraya ve sadece santrali koyuldu :frowning:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.