Destek kaydım 85014913 cumartesi günü akşamüstü hiçbir şey yokken internet ışığım kırmızı yandı ve destek kaydı oluşturdum internete erişemiyordum o gün bana kontrollerin sağlandığını dsl arızası olduğunu ertesi gün sabah saatlerinde nöbetçi saha ekiplerinin gelip sorunu çözeceğini ilettiler bugün pazartesi öğleden sonra oldu hala gelen giden birisi yok doğru düzgün bir bilgilendirme de yok kontrollerin yapıldığını ve arızayı bulduklarını söylemelerine rağmen şuan hala kontrol aşamasında arıza tespit ediliyor diyorlar bi dedikleri bir dediklerini tutmuyor bu kadar güzel hizmet aldığım sağlam ürünü olan bi firmanın böyle sorunları olmamalı problem belki türk telekomun saha ekiplerinden kaynaklanıyor da olabilir ama türk telekomun bırakın saha ekiplerini teknik destek hattına bile ulaşmak mümkün değil sanki müşteri mağdur etmek için uğraşan bir sistemleri var daha önce 1 gün geçmeden gelip arızayı halleden saha ekipleri 3 gündür kontrol aşamasında herhangi bir hareket de yok 3 gündür her an gelebilirler diye eve kilitlediler
Merhabalar, sorunun bir an önce çözülmesi için uzmanımız ekiplere aciliyet bildirmiştir. Sürecinizi yakından takip ediyoruz. Güncel gelişme olur olmaz tekrar sizinle iletişime geçilecek.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.