Saha ekibi sorunu

TurkNet pişmanlıktır … Beni arayıp 17 / 05 / 2024 saha ekibi kurulum için randevu verdi… Saha ekibi gelmedi randevu tarihinde , ayrıyetten müşteri temsilcisine ulaşamıyorsunuz sekreter bişiler deyip kapatıyor otomatik … Kesinlikle yeni müşteri olarak TurkNet 'i seçmeyin !! Daha abone olalı 4 gün oldu internetim açılmadan bu kadar sorun yaşadıysam ilerisini düşünemiyorum … SAHA EKİPLERİNİZİ ÇALIŞMAYA DAVET EDİN !!!

0850 288 80 80 hattını arayıp destek isteyebilirsin. Onun haricin de eğer ki saha ekipleri adresine gelmeme gibi bir durumu yok belki yoğunluktan dolayı revize etmiş olabilirler gün içerisin de gelme ihtimalleri yüksek ( 18/05/2024 'den bahsediyorum ) Eğer ki adresine gelip kutu ölçümü aldılarsa ve sinyal yoksa İnternet hizmetin kutunda sinyal açılana kadar askıda bekletilir. Altyapı ekibi gelip kutu 'ya müdahalesini sağladıktan sonra saha ekipleri sizleri arayıp İnternet kurulumu için mutlaka geleceklerdir.

Merhaba @qRowLinq, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekleyerek bilgi verir misiniz?

Arıyoruz ama müşteri temsilciniz yok otomatik sekreter konuşuyor ve kapanıyor …! Saha ekipleriniz gelmedi aramadı bile dün bütün gün TurkNet otomatik mesaj yolladı saha ekiplerimiz sizi arayacak diye aramadılar … 50 kişiden 30 u saha ekibi gelmedi yorumunu yapmış zaten … saha ekibinize müşterilerinizi aratamıyorsunuz bile … ayrıyetten binaya gelen olmadı kontrol eden olmadı … Saha ekibi aramıyor siz bugun gelecekler diyorsunuz neden insanları bekletiyorsunuz … burası 10 bin nufüsluk yer yogunluk dediğiniz 500 kişi internet mi bağlıyor :joy: lütfen yapmayın

Müşteri numaram 3925020 … müşteri temsilcinizle bile görüşemiyoruz 2 gündür aynı otomatik mesajlar kurulum ekibi gelecektir başka birşey yok . Dün bütün gün evde bekledim . Bugünde aynı

Kurulum ekiplerinin randevuya uyum sağlamadığını ve öncelikli olarak işlem yapılmasını aktivasyon ekibimize ilettim. Sizinle iletişime geçecekler.

Teşekkürler ama hiçbir işe yaramıyor dün bütün gün bu cümleyi duydum bugünde duyuyorum adamlar sizin müşterinizi aramıyorlar bile… TurkNet instagram adresine girip yorumlara bakmanızı öneririm tek şikayet bu ve müşteri temsilcisi bulamamak … Zaten 2 e kadar bekleyeceğim aramadıkları gelmedikleri taktirde kullanan kişilerde internetlerini sonlandırıp başka şirkete geçeceğiz en azından ekipler aciliyetten dolayı geliyorlar konuşabiliyoruz ekiplerle … Saha ekibi iletişim numaranız bile yok ekiple mail mesaj olarak bildiriyorsunuz sözlü konusamıyorsunuz bile o yüzden hiçbir işe yaramıyor …!