Saha Dolabı

Merhaba.100 metre ilerideki saha dolabından bağlanmama rağmen sorgularda 970 metre gösteriyor bu yüzden paket değişikliği ve hızıma yükseltme yapamıyorum.hemen yan tarafımda oturan komşum ise 150 metre gösteriyor.İkimizde aynı saha dolabından bağlanıyoruz.Bunun düzelmesi için ne yapmam lazım.Türk net kullanıcısıyım.!

Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz ? Değerlerinize göre bir yorum yapılsa daha iyi olur sistem mesafeyi doğru göstermeyebilir.benim bazı siteler 106 metre gosterirken bi tanesi ertesi gün 50 metre mesafe olarak gösteriyordu. Bundan çok daha önceleri 160 metre mesafe görünüyordu pek aldanmanı önermem bu konuda.

hat değerlerim böyle gözüküyor.11

Adsl altyapısında görünüyorsun. Arkadaşın vdsl hattında olup saha dolabı da farklı bir konumda olabilir. 1 km mesafede vdsl altyapısı ne kadar sağlıklı olur onu tam bilmiyorum o yüzden mecbur adsl de kalabilirsiniz. Bu arada hızınızı 24 mbps civarı bir hıza sabitletebilirsiniz hiç fena olmaz sizin için

1 Beğeni

saha dolaplarımız köyde yaşadığımız için aynı ayrıca onlar internet kullanmamasına rağmen 72 mbps gözükor .Peki vdsl porta geçmek için ne yapmam gerekiyor ?

1 Beğeni

Altyapınızı kontrol edebilmem adına özelden müşteri numaranızı paylaşır mısınız?

2 Beğeni

Selamlar, bu konuda size @HKN yardımcı olabilir. Bilgilerinizi onunla paylaşır mısınız?

2 Beğeni

Özelden işlemleri sağlamaktayım @EFG teşekkürler.

3 Beğeni

Gerekli kontroller sağlanarak sorun çözülmüştür.

1 Beğeni