Saha dolabı uzaklığı sorunu

Merhaba saha dolabı evin aşağında hemen sorgulayinca 67 metre çıkıyor caprazdaki evi sorgulayinca 100 mbps 41 metre çıkıyor ben şimdi hizmeti evin yakından almiyorummu

Ankastreyle. Beyaz dolabın arasındaki uzanan bakır kabloyu sana gösteriyor. Ne alacağın belli olamaya bilir. hangi evleri geziyor onlara bağlı. Tek sana gelmiyor bakır kablo.

Bir bakır kabloyla. 5 ankastre evlere bağlaya biliyorlar . Sana öyle geliyordur bir tanesi anlastreyi sana koymuşlardır.

1 Beğeni

İlk başta bakır kabloda devre degişkliği yapti tt portmu degişti yoksa baska dolap a mi aktarildi

Adsl den Vdsl geçiş yapmışlardır. Tahminen

1 Beğeni

Devre değişikliği sırasında genelde aynı kabin üzerinden değişim sağlanır. Başka saha dolabına hizmet aktarımı yapılmaz genellikle ama şansınızı denemek için oturmuş olduğunuz binadan toplu imzalı dilekçe ile bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz.

2 Beğeni

Merhabalar, bakır kablolama sisteminde saha dolabına olan uzaklık her bina için farklılık gösterebilir. Saha dolabından çıkan bakır kablolar sizin evinize veya x bir kişinin evine giderken her binaya uğrayarak gelir. Normal şartlarda dediğiniz gibi size saha dolabı çok yakın olabilir ama farklı binalara uğradığı için metre olarak değişebilir.

3 Beğeni

Sağolasn hocam kolay gelsin

2 Beğeni