Saçma hız düşüklüğü

Merhabalar, aylardır speedtestlerde 94-5 mbps down ve 8-9 up hızları alıyordum. Bayram tatilindeydim 2 haftadır bugün döndüm modemi kapattım açtım ve hız testleri ortada. Modeme gelen hız ve TurkNet Online İşlem Merkezi’de paket hızı gördüğünüz gibi. DSLAM kilidi yok hatta. Modemi sıfırladım, açtım kapadım, adaptör değiştirdim. Sorun düzelmedi. Testleri full kablolu yapıyorum. Modemin wifi özelliği kapalı yani test yapılan cihazdan başka bağlı cihaz yok.
Destek kaydı no: 45223342


İyice sarpa sardı işler. Önce 88 DSLAM kilidine takıldı hat. Kilidin kaldırılmasını talep ettim ve eskisi gibi 102400/8192 profiline çekilmesini istedim. Damla D. adlı çalışan hattımı resetlediğini ve paketi güncellediğini belirtti. Modemi resetlememi söyledi. Bu sefer de 79’a takıldı hat. Bakalım daha kaça düşeceğiz :slight_smile:
@EFG @Ugur.Aydogan zahmet olmazsa ilgilenebilir misiniz hocam ?

1 Beğeni

2 gündür önce 79’a daha sonra 88’e takılıp duruyor hat. Bir beceremediler. Aylardır 95-96 mbps gelen hatta şuan 88 mbps geliyor. DSLAM kilidi konuları önceden anında çözülüp kapatılırdı. Şimdi kimse uğramıyor foruma…

Merhaba,

İşlem sağladım, kontrol eder misin?

1 Beğeni

Hocam Allah razı olsun ya sonunda halloldu. Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

1 Beğeni