Sabahtan Beri İnternetim Yok

Merhaba,

Sabah saatlerinden beri internet hizmetim yok. Binamda elektrik kesintisi bulunmuyor, komsularim ayni Turk Telekom fiber altyapisiyla internet kullanimlarina devam ediyorlar ve benim Gpon cihazimda sabahtan beri LOS isigim kirmizi yanip sonuyor.

Konuyla alakali sabah actigim ticketa hala donus alamadim ve telefonla da kimseye baglanamiyorum.

Artik su probleme bir cozum bulup, donus yapin bir zahmet. Gerçekten sıktı!

Gpona gelen fiber soketi arıza yapıyor,kırılıyor yerinden oynatınca ve çıkarınca falan.Eğer dahili sonlandırma yapıldıysa elinizde hazır fiber patch kablo varsa değiştirebilirsiniz.Elinizde kablo yoksa sonlandırma da yapılmadıysa gpona gelen kabloyu yavaşca çıkarıp tekrar takın ve biraz ittirin.Fiber optik kabloların belirli yerlerinde bükülme varsa yavaşça düzleştirin.

Sorun çözülmediyse maalesef ekip gelcek.Büyük ihtimalle fiber kablo bir yerden kırıldı ya da soketin içinde kırıldı.

yanitiniz icin tesekkurler.

gpon ve ona bagli olan fiber kablo internet kurulumu yapildigindan beri milim kipirdamadi yerinden. kabloda bukulme vb. bir sorun da yok gozuken.

dolayisiyla kablodan ya da soketten oldugunu dusunmuyorum. internet kimse bir seyi ellesmiyorken durduk yere gitti ve gelmedi.

TurkNet zahmet edip bir donus yaparsa anlayacagiz ama onlar da hala donus yapmadi.

Selamlar @arutharen, dün oluşturulan destek kaydınıza istinaden sahada inceleme gerçekleştirilecek. İnceleme sonrasında tespit edilen sorunlar çözüme ulaştırılacak. Kaydınızı takip ediyorum.

donusunuz ve bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim.

beklemedeyim.

konuyla alakali bir gelisme var mi @alperenatici ?

dun sabahtan beri internetsiz durumdayiz.

internet hizmeti olmayan ve donus yapilmayan bir gun daha.

yarin da cozulmezse direkt abonelik iptali.

muhattap yok, inanilmaz.

Selamlar @arutharen, süreciniz ile ilgilenmesi adına ekip arkadaşıma bilgi ilettim. En kısa sürede gereken aksiyonlar alınacak.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.