Saatlerdir gelmeyen internet

Bugün saat 16 civarında sorunsuz kullandıgım internetim bir anda kesildi. Yaklaşık 5 dk sonra modemdeki internet ışığı tekrar yeşile döndü fakat o saatten itibaren intertnet yok. Dns adresini otomatik yaptım, cloudflare ve google dns de denedim herhangi bir değişiklik yok. Modemi resetledim ppp kullanıcı adı ve şifresini de yeniden girdim durum yine aynı. TurkNet uygulamasından bakıldığında modeme internet geliyor gibi gözüküyor aynı şekilde bilgisayarım da bağlı gözüküyor fakat internet yok. Arıza kaydı oluşturdum 1 cevap harici cevap da alamadım. Twitter destek desen 17 de mesaisini bitiriyo ona da ulaşılmıyor. Tüm işlerim yarım kaldı bilgisayarın başında öylece duruyorum. Acil bir çözüm rica ediyorum btk ya şikayet açmak istemiyorum.


Şikayet no: 53906259

Btk şikayetine dönüş süresi sizin normal destek kaydı sürenizden çok daha fazla. Size tavsiyem tekrar kullanıcı adı ve şifrenizi gözden geçirmeniz. Ben çok defa bu hataya düşmüştüm aboneliğin ilk zamanlarında. Destek kaydınız varsa oradan gelecek cevabı bekleyin derim. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür :pray:

Kullanıcı adımı bir saat önce yeniden girdim ondan önce de durum aynıydı. Yapacağım şeyler zaten yarım kaldı.

DSL sinyali sorunsuz ulaşıyor ve 100 lu bir ip almış görünüyorsunuz. Modem log u içinde de eğer ppp hatası yoksa kullanıcı adı da doğrudur diye düşünüyorum. :thinking:

1 Beğeni


Dedigim gibi kullanici adini tek tek kontrol ederek giriyorum ppp hatasi almiyorum dns kisminida issden olarak sectim ama saatlerdir internet yok. Onceden ip 100 le baslamiyordu cgnat ayarlarmis heralde. Sorunun modemden kaynaklamadigini dusunuyorum. Bana verilen internetin degerlerinde bi sorun var heralde

Aylardır kopma yaşamadigim internetin bir anda kesilmesi garip ya turk telekomcular bi halt yedi ya da ayarları sifirladilar.

Sorun devam ediyor TurkNet uygulamasinda 9 saatir acik gozukuyor ne telefondan ne bilgisayardan internete giremiyorum

Net geldi arada kopmalar yaşanıyor. sorun modemin dns adreslerini kaydedip değiştirememesiymiş.

Sorunun çözülmüş olmasına sevindim, keyifli kullanımlar diliyorum :innocent: