Rezillik

Herkese merhaba,

Evime ilk defa internet bağlatacaktım ve TurkNet’i gördüm. Hemen aradım ve kendime bir modem aldım. TT geldi, hattı çekti, eve sadece modem kurulumu kaldı. Neyse, geldiler. Modem kurulum ekipleri rezalet, buradan sonra başlıyor. Adamlar geldi, modemi fişe taktı. Herhangi bir DSL bağlantısı bağlamadı, sadece adaptörü modeme ve fişe taktı. Dediği tek kelime şu: “modem kendini kilitlemiş.” bak, üstüne basa basa yazıyorum, modem kendini kilitlemiş ve yeni modem satmak için pazarlık yaptılar. Ben de zaten modem sıfır, herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedim. Aldığım modemde router özelliği bulunuyordu. Dedim, alt komşudan bir deneyeyim, sıkıntı yok.

Ertesi gün aradım, geldiler, aynı ekip. Adam hala modem satmaya çalışıyor. Adama diyorum ki, TT kablo çekti, sende DSL bağla diyorum. Adam, “modem bozuk, yapamam” diyor. Neyse, müşteri hizmetlerini aradım, bana başka ekip gönderin dedim. “adam bana DSL kablosunu bağlamıyor” dedim. Onlar da tamam dedi, size başka modem kurulum ekibi yollayacağız dediler. Bilin bakalım ne oldu? Yine aynı ekip geldi. Çok ciddi söylüyorum, evde yakalasaydım, çok fena olurdu. Onlar adına dua etsinler, işteydim. Sonra annemi aradım, adam yine “modem bozuk, DSL bağlayamam” dedi. Çok sert çıkıştım ve zorla da olsa bağlattım. Eve geldim, kurdum. Şu an çalışıyor fakat sorun bu sefer ne? Bilin bakalım: 50 Mbps internet vadeden TurkNet 5 Mbps’yi geçmiyor. Şaka gibi, cidden. :smiley:

Merhaba @Omer0121 , böyle bir süreç yaşamanızı inanın hiç istemezdik. Forum profilinize müşteri numaranızı ekleyebilir misiniz? Bu durumu ilgili birime ileteceğim :pray:

Nasıl ekleyebilirim

@tnetwork @moderators yardımcı olacaklardır :rose:

yazdın hanım efendi dönüş sağlarsanız sevinirim

Yaşadığınız sorunu öncelikli olarak ilgili birime ilettim. Kontrol ediliyor, sizinle iletişime geçilecek :pray:

ne zaman dönüş yapacaklar 8 günüm çöp oldu

Gün içerisinde iletişime geçilecektir.

modemin içindeki hat degerlerini atar mısın

1 Beğeni

Kral modeminin markası ve 192.168.1.1 arayüzden giriş yaparak xdsl istatistikleri/hat değerleri bölümünün ekran görüntüsü buraya atar mısın?İnternetin aşırı pingli.Ya modeminde ya da büyük ihtimalla yapılan bağlantıda sorun var,yanlış bağlantı yapılmış olabilir.

Acaba modem bozuk diyerek modem satma baskısı mı yapıyorlar ve bilerek ankastre kutusundan yanlış bağlantı yapıp bu kadar kötü internet mi veriyorlar :thinking:

Attım

Hat değerleri çok kötü.Ek varsa yanlış ek yapmışlar,ya da bağlantıları yanlış veya yarım yamalak yapmışlar.Modemle alakası yok.

hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatını kontrol et.

Yani rezil oldum :smiley: yapacak birşey yok Turknetin insafına kaldık desene

Hizmeti yapan, sahaya gelen Türktelekom ekipleri. Siz TurkNet’e abonesisiniz. O da kazanıyor, öbürü de. Saçmalık zaten burda değil mi? Devenin hesabı…

Zaten TT paylaşmak zorunda yasaya göre.Tabi toptan kiralıyor para vererek TT’den.Ayrıca 400 TL’nin 100 TL si siz faturayı öder ödemez devlete gidiyor ÖİV olarak :joy: