Rezaletsiniz Vol 2

Hat Değerlerimi Attım Görüşlerinizi Yönelik Ne Yapabilirim Ona Göre Hareket Edeceğim Teşekkürler

Zayıflama çok yüksek, kabloların bir yerinde çok ciddi kopukluk var, önce iç tesitatı bir elektrikçiye kontrol ettirin, eğer sorun iç tesisatta değilse TurkNet’e yazarsınız ve Türk Telekomdan sokak tesisatının kontrolü istenir, eğer çözemezlerse sizi başka bir devre üzerinden bağlarlar.

Geçen gün 20 mbps’e kadar çıktı 2 haftadır 5 mbps internetle rezillik çekiyorum halende 5-6 mbps, sorun iç tesisatta olsa yada modemde bir sıkıntı olsa hep düşük kalmazmiydi 20 mbps e kadar çıktı geçen sonra yine 5-6 arası oynuyor iç tesisatta sorun varmıdır buna yönelik bu bilgiyi ele Alarak sadece belirtmek istedim düşüncelerin benim için çok değerli hocam

Elektrikçiye ne diyeyim kardeşim nasıl anlar yada her elektrikçi anlarmi bu işten

Deneyimli bir elektrikçi anlar, bina girişindeki kutudan senin hattını bulup oradan kontrol etmesi lazım, eğer hızın orada normalse senin eve gelen kabloyu değiştirir.

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.