Reset Sonrası 25Mbps düşen hız

Merhaba,
Geçen gün IPv6’ya geçiş yapmıştım ancak kullanamıyordum. Asus ile iletişime geçmiştim sorunu çözmeye çalışıyorlardı. Dün cevap geldi modeme Reset atıp IPv6’yı tekrar yapılandırıp deneyebilir misiniz diye. Bu gün sabah oyun oynuyordum daha sonra kahvaltı yapıp tekrar pc ye oturduğumda internetin gittiğini fark ettim. Dedim hazır internet gitmişken Reset atayım. Reset attım nedense bir türlü internet gelmedi. Birde hat değerlerine bakayım dedim Max Rate 92Mbps den 67Mbps ye düşmüş hızım ise 75Mbps den 50Mbps ye düşmüş. 1 saat öncesine kadar bir sorun yoktu. Sorunsuz 75Mbps alıyordum. Nasıl çözeriz bu dururumu?

Reset Öncesi Hat Değerleri

Reset Sonrası Hat Değerleri

Hız Testi Sonucum

Merhabalar, dilerseniz öncelikle Online İşlemler - TurkNet & 0 850 288 80 80 üzerinden destek kaydı oluşturun. Buradan paylaştığınız değerli kayıt üzerinden iletirseniz gereken inceleme ve işlem sağlanır.

Az önce oluşturdum beklemedeyim.

Destek kayıt numaranızı buradan iletirseniz ben de takibini sağlamak isterim.

1 Beğeni

Şu anda pc den destek kayıt numarasını bulamadım eskiden üstünde yazıyordu.
Destek Numarası: 53079851
Telefondan Turnet uygulamasından buldum.

1 Beğeni

Gözünüzü seveyim bunun içinde destek kaydı açmayın :smiley:

Modemde snr 15 şuan, onu çekin 8 e tekrar düzelecek hızınız.

Zayıflama (Signal attenuation) yükselmiş olsa sizin dediğiniz gibi olabilir diyeceğim de snr yükselmiş, buna paralel olarak da hızı düşmüş. Alakasız…

Modemden ayarlı snr ı 15 den 8 e çekince düzelecek zaten hızı otomatik olarak.

1 Beğeni

Dediginiz gibi nedense modem e reset atinca Snr yi 15db ye kitlemis daha once boyle bir sey olmamisti devre disi yapinca eski hizima kavustum ancak su anda da kopmalar mevcut. Gelen TT ekibi her zaman ki gibi 50Mbps lik pakete gecmemi gecersem kopma yasamayacagimi soyleyi gitti. Bildigimiz seyler.

1 Beğeni