Real Debrid VPN uyarısı veriyor

Merhabalar, real debrit satın almak istiyorum fakat bu şekilde vpn kullanılıyor uyarısı veriyor fakat vpn kullanmıyorum. Modemde dns vs tanımlı değil ve bilgisayarımda da dnsler otomatikte. Türknetle alakalı bir durum mu? Wifi üstünden denedim yine aynı uyarıyı veriyor, mobil veriye geçtiğimde kredi kartı satın alma seçeneği direk geliyor…

Arkadaşımın testinde TurkNet yazmasına rağmen benim testimde cloudflare yazayıor yani beni vpn arkasından bağlanıyorum gösteriyor :slight_smile:

BENİM TEST EKRANIM

ARKADAŞIN TEST EKRANI

https://www.ipsorgu.com/ adresinden IP adresiniz ne görünüyor?

1 Beğeni

Bu şekilde görünüyor hocam.

ip=159.146.73.10

IPV6 etkin gibi görünüyor, ilk attığınız ekran görüntüsünde. CloudFlare Warp istemcisi kurdunuz mu hiç? Ya da modeminiz üzerinde kurulu bir vpn var mı? DNS,DOH ayarı yaptınız mı? Modem marka model nedir?

Hocam bir vpn vs kurulu değil bende pc’de yada modemde. TurkNet üstünden böyle görünüyor bence cgnat gibi bir şey… Gigafiber kullanıcısıyım. Hatta dns kullanıyordum onları da otomatik yaptım modem gpon reset attım yine aynı görünüyor. Modem zyxel VMG8623-T50B modeli, türknetin verdiği modem.

Sohbet üzerinden mesaj attım size, AnyDesk varsa ID iletirseniz ayarlarınızı beraber kontrol edelim. Yani ilgili siteden kaynaklı da olabilir diyeceğim ama o da düşük bi ihtimal. Ayarlarınza bakmakta fayda var. Bi yerden Warp bağlantısı alıyor. Bu konuda TurkNet’le bir alakası olduğunu düşünmüyorum

1 Beğeni

mustafasevinc hocam bağlanıp çözdük olayı. ipv6yı devre dışı bırakınca sorun yaşamadık. Tekrar teşekkürler hocam. :slight_smile:

İPV4 ile test ekranı TurkNet gördü ve satın alma seçenekleri çıktı.

ipv6 açınca tekrar cloudflare olarak görüyordu.
afba53a8-6fe9-4858-8e6e-6daad93f84cd

1 Beğeni

Site sorunlu o halde… İlgili ipv6 adresi TurkNet üzerine kayıtlı çünkü.

https://bgp.tools/prefix/2a02:ff0:3316::/48

Evet ip adresi türknetin. Site vpn olarak görüyor. Neyse ip4 olarak satın alırım sonra ip6yı geri açar kullanırım :slight_smile:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.